Lapkričio 25 d. 13.00 val. sušaukiamas Tarybos posėdis

   Širvintų rajono savivaldybės tarybos posėdis vyks 2021 m. lapkričio 25 d. 13.00 val. Širvintų rajono savivaldybės pastate (Vilniaus g. 61, Širvintos) esančioje salėje.

Posėdžio d a r b o t v a r k ė:

  1. Dėl pritarimo susitarimui.
  2. Dėl koncesijos sutarties su UAB „Autovelda“ pabaigos.
  3. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2015 m. rugpjūčio 4 d. sprendimo Nr. 1-103 „Dėl didžiausio leistino Širvintų rajono savivaldybės administracijos valstybės tarnautojų pareigybių ir darbuotojų, dirbančių pagal darbo sutartis ir gaunančių užmokestį iš Savivaldybės biudžeto, skaičiaus nustatymo ir Širvintų rajono savivaldybės administracijos struktūros patvirtinimo“ dalinio pakeitimo.
  4. Dėl Širvintų rajono savivaldybės administracijos nuostatų patvirtinimo.
  5. Dėl UAB „Širvintų šiluma“ nekilnojamojo turto mokesčio.
  6. Dėl leidimo imti ilgalaikę paskolą.
  7. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2021 m. sausio 11 d. sprendimo Nr. 1-2 „Dėl Laikino atokvėpio paslaugos vaikams su negalia, suaugusiems asmenims su negalia ir senyvo amžiaus asmenims teikimo ir organizavimo Širvintų rajono savivaldybėje tvarkos aprašo patvirtinimo“ pripažinimo netekusiu galios.
  8. Dėl pritarimo Širvintų rajono savivaldybės bendradarbiavimo su Kaišiadorių rajono savivaldybe sutarčiai dėl visuomenės sveikatos funkcijų vykdymo Širvintų rajono savivaldybės gyventojams.
  9. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2017 m. gruodžio 20 d. sprendimo Nr. 1-276 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklose pailgintos dienos grupės paslaugų teikimo“ dalinio pakeitimo.
  10. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2020 m. rugsėjo 15 d. sprendimo Nr. 1-191 „Dėl Širvintų pradinės mokyklos didžiausio leistino pareigybių skaičiaus nustatymo“ dalinio pakeitimo.
  11. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos sprendimų pripažinimo netekusiais galios.
  12. Dėl materialiojo ilgalaikio turto perėmimo Savivaldybės nuosavybėn ir jo perdavimo valdyti, naudoti ir disponuoti juo patikėjimo teise.
  13. Dėl Širvintų rajono savivaldybės tarybos 2019 m. spalio 31 d. sprendimo Nr. 1-134 „Dėl Širvintų rajono savivaldybės jaunimo reikalų tarybos sudėties patvirtinimo“ pakeitimo.
  14. Dėl turto perdavimo Širvintų Lauryno Stuokos-Gucevičiaus gimnazijai valdyti, naudoti ir disponuoti juo patikėjimo teise.
  15. Dėl leidimo Širvintų r. Musninkų Alfonso Petrulio gimnazijai nuomoti turtą.
  16. Dėl turto perėmimo iš Širvintų sporto centro.
  17. Dėl Savivaldybės būsto nuomos.
  18. Dėl gatvės pavadinimo suteikimo.

Sprendimų projektus galite rasti čia.

Tiesioginę posėdžio transliaciją ir įrašus galėsite stebėti čia.