Kaip išsirinkti kartonines pakavimo dėžutes?

   Norėdami išsirinkti tinkamas kartonines pakavimo dėžutes, kreipkitės į specialistus ir iš karto rasite sau tinkamą sprendimą. Kadangi kartoninių dėžučių pasaulis margas bei platus, galimi ir labai įvairūs pasirinkimai pagal pačius įvairiausius pakavimo poreikius. Skaitydami toliau sužinosite apie kartoninių dėžučių pasirinkimą ir atrasite sau tinkamų pasiūlymų puikia kaina.

Kokybiškas gofruotas kartonas

    Gofruotas kartonas ypač naudingas tuomet, kai dėžučių viduje gabenami trapūs daiktai. Tokiu atveju, jiems suteikiama didesnė apsauga nuo pažeidimų. Pačios dėžės išlieka tvirtos ir gali būti naudojamos dar ne vieną kartą. Stori apsauginiai gofruoto kartono sluoksniai apsaugo jas nuo įbrėžimų bei kitų mechaninių pažeidimų, dėžės išlieka gražios prekinės išvaizdos ir išsaugo savo funkcionalumą.

    Priklausomai nuo poreikių, pakuočių gamybai yra naudojamas skirtingo storio kartonas. Storis dažniausiai parenkamas pagal tai, kas bus pakuojama dėžėse. Paprastai mažose dėžutėse gabenami sąlyginai nedideli daiktai, kuriems nereikia didelės apsaugos, todėl dėžučių storis būna nedidelis (mikrogofrokartonas arba kiek storesnis 3 sluoksnių kartonas).

Dėžutės dovanų pakavimui

    Trumpai peržvelkime, kam dažniausiai galima panaudoti mažas kartonines pakavimo dėžutes. Dovanų dėžutės yra gana dažnas klientų pasirinkimas. Jos išsiskiria iš kitų pakavimo dėžučių savo spalvų ir atspalvių, raštų įvairove, gražiu ir stilingu pateikimu. Esant poreikiui, gamintojai gali sukurti skirtingo dydžio bei dizaino dėžutes, skirtas specialiai dovanų ir staigmenų ruošimui. Jų įvairovė – begalinė ir atitinkanti pačius įvairiausius skonius.

 Dėžutės maisto gaminiams ir kitoms reikmėms

    Dar dažniau mažos dėžutės yra naudojamos įvairioms buitinėms reikmėms, t.y. maisto pakavimui, kitiems mažiems siuntiniams. Maistui skirtos dėžutės taip pat gali būti labai gražios, sukurtos pagal Jūsų individualius gamybos užsakymus. Arba galite rinktis paprastas standartinių dydžių bei formų dėžutes, jau iš anksto pritaikytas specifiniams poreikiams (butelių, tortų, šakočių, picų, įvairių konditerijos gaminių ir kt. pakavimui).

    „Carttara“ įgyvendins iš esmės beveik visus pakavimo poreikius ir visuomet pasiūlys geriausią sprendimą. Kreipkitės į gamybos meistrus ir gaukite geriausias, aukštos kokybės kartonines pakavimo dėžutes, dėžes bei kitų rūšių pakuotes gera kaina!

Užsakymas ŠS Nr. 21-139