Širvintų šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje parapijiečius pasitiko smalsūs piemenėliai, aplankė trys karaliai

  Šį sekmadienį, vakare, Širvintų šv. arkangelo Mykolo bažnyčioje parapijiečius pasitiko padūkę ir smalsūs piemenėliai. Vieni žavėjosi mažais vaikais, kiti šypsote šypsojosi, treti, regis, klauste klausė, kas čia bus, ketvirti – laukė.
   Šv. Mišias aukojęs kunigas Adomas po visuotinės maldos perskaitė atsiųstą draugų pranešimą, kad į Širvintų bažnyčią užsuko į Rytus keliaujantys trys karaliai.
   Nešdami žvaigždę ir karūną, padūkę, bet prie karalių labai rimti, piemenukai lydėjo tris karalius. Puošnūs karaliai per bažnyčią žengė atnašomis ir dovanomis nešini. Visas šv. Mišias meldėsi kartu su parapijiečiais.
  Nuostaba ir gera nuotaika tvyrojo bažnyčioje. Ne tik vaikai, bet ir suaugę norėjo prisiliesti prie trijų karalių, iš jų rankų gauti dovanų, įsiamžinti nuotraukose. Šiandien šv. Eucharistija buvo kitokia – su humoru ir staigmenomis.
   Norintiems sužinoti, kaip tie karaliai atrado mūsų bažnyčią, tik Širvintų dekanato Šeimos centro savanoriai – Neringa, Vykintas, Aisvydas, Paulius, Morta, Ona, Lina, Laura – gali atsakyti. Teks juos susirasti ir pakamantinėti. O kol jų ieškosite, pasigrožėkite iškilmingais karaliais ir jų dėka sukurta šventine nuotaika