Į ką atsižvelgti, renkantis robotą siurblį?

   Jūs sėdite patogiai įsitaisę ir ilsitės, o siurblys be jokių Jūsų pastangų siurbia grindis. Skamba viliojančiai, tiesa? O geriausia tai, jog tokią galimybę turite! Prieš kurį laiką į buitinės technikos rinką „įsiveržę“ dulkių siurbliai robotai greit išpopuliarėjo. Šiandien nusprendę įsigyti šį prietaisą turi labai platų pasirinkimą, kas ir džiugina, ir šiek tiek glumina. Tad siekdami padėti pasirinkti, patariame, į ką atkreipti dėmesį renkantis robotą siurblį.

Galia

  Kaip ir renkantis bet kurį elektrinį prietaisą, šiuo atveju irgi svarbus galingumas. Kuo didesnius pajėgumus siurblys turi, tuo daugiau nešvarumų per trumpesnį laiką susiurbs. Didesnė galia ypač aktuali tada, jei valyti reikės dideles erdves, taip pat jei svarbus spartos kriterijus.

 

Talpa dulkėms

   Kuo didesnė talpa dulkėms, tuo daugiau nešvarumų prietaisas susiurbs, iki kol reikės išvalyti tą talpą. Jei gyvenate nedideliame būste, tai galbūt ir nebus reikšmingas kriterijus pasirinkimui. Tačiau jei siurbsite didelius protus, taip pat jei turite vaikų, augintinių, kurių kailio plaukų dažnai randate ant grindų, tuomet didesnė talpa bus privalumas. Tiesa, didesnė dulkių talpa pasiteisins ir tada, jei neturite galimybės išvalyti konteinerio, pavyzdžiui, jei būnate ne namuose siurbimo metu.

Kaina

   Neretai roboto siurblio kaina yra vienas iš kertinių sprendimą lemiančių veiksnių. Nenuostabu, juk pirkinys reikalauja ne tokių ir mažų investicijų. Jos gali siekti nuo poros šimtų iki gerokai virš tūkstančio eurų. Kuo išmanesnis ir funkcionalesnis prietaisas, tuo aukštesnė jo kaina.

Grindys namuose

   Pasirinkimas turėtų priklausyti ir nuo to, kokia grindų apdaila patalpose vyrauja, pavyzdžiui, ar daugiau kilimų, ar kietos dangos, ar ilgo plauko kilimai, ar trumpo, ar yra laiptelių bei kitokių kliūčių ir pan.

Užsakymas ŠS Nr. 22-48-1