Odiniai aksesuarai, kaip pasirinkti kokybiškus?

   Odos gaminiai vienu ar kitu pavidalu jau egzistuoja tūkstančius metų. Odinių gaminių gamyba yra tradicinis amatas, turintis pasaulinę istoriją. Iš odos pagaminti produktai yra ne tik natūralūs ir ilgaamžiai, bet juose taip pat dera grožis, patogumas ir praktiškumas. Norint pasirinkti kokybiškus odinius gaminius vertėtų atsižvelgti į keletą aspektų. Atkreipkite dėmesį į aprašymą, jeigu daiktas pagamintas iš tikros, natūralios odos, gamintojas būtinai tai paminės ir nurodys. Gera oda turi subtilų minkštumą, natūralumo pojūtį, bet tuo pačiu yra tvirta ir patvari. Natūrali oda retai kada būna idealiai lygi, nes, kaip ir minėjome, ji pagaminta iš natūralios medžiagos. Dar viena unikali šios medžiagos savybė yra tai, jog su laiku ji tik gerėja, darosi patogesnė ir įgyja savitas dėvėjimo žymes, kurios yra individualios kiekvienam vartotojui. Kad ir kaip keistai tai skambėtų, tikra kokybiška oda turi tam tikrą, natūralų kvapą, kuris jums gali būti pažįstamas, tuo tarpu sintetinė oda visada turės keistą, nemalonų ir intensyvų kvapą, kurį jūs nuolat jausite aplink save.

   Natūrali ir kokybiška oda – tai klasikinė, nesenstanti ir prabangiai atrodanti medžiaga, kuri puikiai atsiskleidžia kasdieniuose aksesuaruose. Odiniai aksesuarai yra išties universalus pasirinkimas, nes jie dera tiek prie ryškaus, tiek prie minimalistinio stiliaus. Odinių aksesuarų būna pačių įvairiausių, nuo rankinių, pirštinių, diržų, apyrankių iki piniginių ar kortelių dėklų. Vienas dažniausiai naudojamų ir reikalingiausių aksesuarų, kuriame oda puikiai atlieka savo vaidmenį – tai piniginės. Odinės pinginės be savo pagrindinės funkcijos laikyti pinigus, korteles, asmens dokumentus, taip pat papildo jūsų stilių ir tampa svarbiu jo akcentu. Bakli vyriškos odinės pinginės, pagamintos iš aukščiausios kokybės natūralios odos, yra ne tik funkcionalios, kompaktiškos ir talpios, bet ir stilingos.

   Kokybiški odiniai aksesuarai, pasižymintys lankstumu, elegantiškumu, pralaidumu orui, atsparumu tiek vandeniui, tiek įvairiems dūriams ir ilgaamžiškumu gali tapti puikia dovana tiek sau, tiek mylimam žmogui. Iš natūralios odos pagamintas aksesuaras leis ilgai džiaugtis jo teikiamais privalumais, suteiks jums komforto pojūtį ir prisidės prie jūsų stiliaus unikalumo.

Užsakymas ŠS Nr. 22-66