VMI tiria su Pinskų šeima susijusios rusiško kapitalo įmonės veiklą

/ Šarūnas Černiauskas /

Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) ėmėsi kontrolės veiksmų dėl Palangoje veikiančios bendrovės „Bolsera“. Mokestinis tyrimas pradėtas po „Sienos“ publikacijos apie šios įmonės savininkus bei ryšį su Seimo nariu Jonu Pinskumi.

  „Bolsera“ registruota Palangoje, Žiogupio gatvėje. Čia įmonė turi vienintelį viešai žinomą turtą – prabangią rezidenciją, kurios balansinė vertė gali siekti apie 800 tūkst. eurų. Nuo 2013 metų šią įmonę valdė buvęs Rusijos vidaus reikalų viceministras Vladimiras Kozlovas su žmona ir sūnumi.

   Dabar V.Kozlovas aukštas pareigas eina kompanijoje „Severstal“, priklausančioje vienam turtingiausių Rusijos žmonių Aleksejui Mordašovui. A.Mordašovui dėl Rusijos agresijos prieš Ukrainą taikomos ES sankcijos.

    Dabar VMI imasi tyrimo dėl „Bolseros“ veiklos, o Pinskų šeima pripažįsta ryšį su Kozlovais.

Plačiau: https://www.siena.lt/news/vmi-tiria-su-pinsku-seima-susijusios-rusisko-kapitalo-imones-veikla

5 thoughts on “VMI tiria su Pinskų šeima susijusios rusiško kapitalo įmonės veiklą

  • 2022-05-05 at 15:51
    Permalink

    Man labai patinka kaimiečio mintys. Įdomu kas jis toks? Jis sako visą teisybę: gramantas (rašo taisyklingai), daug įdomios informacijos turi apie mūsų rajono gyventojų valdymą. Ačiū už išsamias mintis.
    Jeigu eis žmonės balsuoti, o ne elgsis, kaip toje patarlėje “DUOK DURNIUI KELIĄ” bus viskas gerai. Ir aš neėjau balsuoti ir mano balsas nuėjo Živilės naudai. Ateityje šito nebus eisiu, šliaušiu ir vis tiek balsuosiu tik už Širvintų rajono gyventoją, ne už partiją, ne už atvykėlį.
    Tik už paprastą, protingą, talentingą, darbštų, suprantantį žmonių bėdas ir džiaugsmą ir pan.
    Tik už ne valdžiažmogę.

  • 2022-05-04 at 18:58
    Permalink

    Čia įdomu: Jonasmilijonasgenerolas nepažįsta jokio Kozlovo, o valdovė prisipažista per arklius suartėjusi su jo žmona, ir tai vis dėl Širvintų gerovės. Taigi didžioji aferų planuotoja yra valdžiažmogė, o tas – tik eilinis irkluotojas. Gaila širvintiškių- tų, kuriems atrodo, kad čia artėjančių rinkimų proga. Kratykitės nuo siurbėlių ir nepavargstančios savanaudės dirbtinių ašarų ir graudulingų šnekelių.

  • 2022-05-04 at 17:12
    Permalink

    ar visą šitą reikalą jau galim vadinti carienės valdymo saulėlydžiu? ar bus kažkas panašaus į brendžio dėžutės fiasko?

  • 2022-05-04 at 16:43
    Permalink

    Ir Širvintų kieme bus šventė!

Comments are closed.