Ar išmaniesiems įrenginiams reikalingi papildomi priedai?

   Šiai dienai galima drąsiai teigti, jog išmanusis telefonas yra neatsiejama kasdienio gyvenimo dalis. Su išmaniuoju įrenginiu galima nuveikti labai daug dalykų ir tai nebūtinai turi būti laisvalaikis. Moderniame pasaulyje išmanusis telefonas geba daryti labai daug, todėl net po truputį pradedama atsisakyti kompiuterių ar kitų tradicinių priemonių. Tam, kad išmanusis įrenginys būtų žymiai našesnis pasitelkiami specialūs priedai, kurie atveria galimybes dar daugybei funkcijų.

Pradėti reikėtų nuo apsauginio stikliuko ir dėkliuko

   Įsigijus naują išmanųjį telefoną, pirmieji papildomi jam pirkiniai būna – apsauginis stikliukas ir dėkliukas. Būtent šie du elementai suteikia ne tik galimybę kokybiškai naudotis savo įrenginiu, bet ir suteikia saugumo garantą. Šiuolaikinėje rinkoje dėkliukai gali atlikti ne tik apsauginę funkciją, bet ir būti gražūs telefono dėklai, todėl galėsite pasirinkti iš gausybės dizainų.
Taip pat svarbu yra pabrėžti tai, kad norint tinkamai apsaugoti savo išmaniojo ekraną, vertėtų rinktis apsauginį stikliuką nei plėvelę. Apsauginis stikliukas yra žymiai patvaresnis ir atsparesnis smūgiams nei plėvelė. Žinoma, jeigu įsigijote naujausio modelio telefoną, nutinka ir tokių atvejų, kad tuo metu dar rinkoje nėra išleistų apsauginių stikliukų – tada vertėtų rinktis apsauginę plėvelę, kad bent kažkiek sumažinti subraižymų riziką. 

Asmenukių lazda ir stovas – mėgstančiam fiksuoti akimirkas

   Jeigu esate iš tų žmonių, kuris mėgstate fotografuoti, filmuoti ir ta medžiaga dalintis su savo draugais, tuomet jūs galite pasilengvinti šią dažną veiklą. Tam, kad jums nereikėtų nuolat rankose laikyti savo išmaniojo, galite pasitelkti asmenukių lazdą arba stovą.  Šie du telefono priedai ne tik palengvins jūsų darbą, bet ir suteiks kokybišką medžiagą – pamirškite drebančios rankos efektą! Taip pat šių priedų pagalba turėsite galimybę aprėpti žymiai didesnį vaizdą, kuris bus už jūsų. Na, o svarbiausia tai, kad jūs sumažinsite riziką išmesti savo išmanųjį telefoną iš rankų – tiek stovas, tiek asmenukių lazdą turi specialų tvirtinimą įrenginiui, todėl šis yra stipriai pritvirtinamas. 

Papildomi lęšiai kamerai ir mikrofonas dar niekam nepakenkė!

  Faktas yra tas, kad dauguma šiuolaikinių telefonų turi aukštos kokybės kameras, tačiau įsigijus papildomus lęšius kamerai – nuotraukų vaizdai prilygs kokybiško fotoaparato medžiagai. Šiai dienai, papildomi kamerų lęšiai yra pritaikomi visų išmaniųjų įrenginių modeliams, todėl visi vartotojai gali džiaugtis aukštos kokybės kadrais.
  Papildomų lęšių komplektą sudaro: teleobjektyvas, kuris itin priartina objektyvas, macroobjektyvas, kuris leidžia objektus fotografuoti iš arti ir plataus kampo lęšis (jis kuria „žuvies akies“ efektą). Tvirtinimo elementas leidžia laisvai lęšį priderinti tiek prie galinės, tiek prie asmenukių kameros.
Na, o mikrofonas skirtas tiems žmonėms, kurie mėgsta nuolat filmuoti. Tam, kad klausytojams nereikėtų klausytis pašalinio triukšmo ir garso kokybė būtų tinkama klausymuisi, pasitelkiamas mikrofonas. Šis išmaniojo telefono priedas veikia visiškai paprastai – tereikia jį įkišti į ausinukų lizdą, o tai juk nesukelia jokių papildomų bėdų.

Užsakymas ŠS Nr. 22-78-1