Bute augino kanapes

    Vilniaus senamiesčio bute – kanapių „darželis“. Tokį radinį Ukmergės r. policijos komisariato pareigūnai aptiko tirdami ikiteisminį tyrimą dėl galimo narkotinių medžiagų platinimo.

    25-erių metų ukmergiškis, šiuo metu gyvenantis Vilniuje, buvo įtariamas narkotinių medžiagų platinimu. Birželio 10 d. jo ir sugyventinės bute, kurį nuomoja Vilniaus senamiestyje, buvo atlikta krata. Buto palėpėje aptikta įrengta patalpa kanapėms auginti. Kratos metu pareigūnai išėmė didelį kiekį galimai narkotinių medžiagų – kanapių, taip pat haliucinogeninių grybų bei įrangą, skirtą kanapėms auginti. Tą pačią dieną pareigūnai atliko kratą ir sugyventinės nuomojamose komercinėse patalpose. Kratoje dalyvavo kinologai su šunimis, ieškančiais narkotikų. Patalpose rasta įranga, kanapėms auginti, didelis kiekis galimai narkotinės medžiagos – kanapių bei du nelegaliai laikomi ginklai.

  Mergina ir vaikinas buvo sulaikyti. Jiems pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti. Už šią nusikalstamą veiką numatoma laisvės atėmimo bausmė nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Vilniaus aps. VPK VOS VRP

CBD pirkti