Nekritikuoju. Tik pastebiu projektavimo – sugalvojimo klaidas

/ VIRGINIJUS SARPAUSKAS, Širvintų raj. savivaldybės tarybos narys/

/ Nuotraukos autoriaus /

   Nekritikuoju. Tik pastebiu projektavimo – sugalvojimo klaidas. Viskas ant popieriaus atrodo gražiai. Bet ateina “force majeure” – stipri liūtis ir viską patikrina. Skvero paviršius su nuolydžiu, grįstas trinkelėmis, o žaidimų aikštelės danga taip pat nelaidi vandeniui. Lyjant stipriam lietui, ant jų susirenka labai didelis kiekis vandens. Žemiau medžiai, mulčiuoti pušų žieve. Taigi, ties medžiais paviršius įgilintas. Tai visas aukščiau susikaupęs vanduo plūdo būtent žemiausia vieta, ir išplovė pušų žievę. Viskas pataisoma. Taip ir mokomės. Tiksliau, lietus mus moko ir murkdo pamokose.

 

 

 

 

 

 

   Redakcija nebūtinai sutinka su rubrikoje NUOMONĖ išreikšta pozicija. Už šioje rubrikoje skelbiamų publikacijų turinį, informacijos tikslumą atsako jų autoriai.

Mūsų kontaktai: tel. nr.: 8-645 07043

El.p.: info@krastozinios.lt

 

2 thoughts on “Nekritikuoju. Tik pastebiu projektavimo – sugalvojimo klaidas

  • 2022-06-23 at 15:51
    Permalink

    Kas Širvintose kokybiškai atlikta? Nuotrauka atlikta kokybiškai Živilės gimtadienio proga su gėlių puokštėmis. Kas režisierius ir kas talpina tokias nuotraukas?
    Jeigu būtų jinai viso rajono merė, o ne miesto centro tų puokščių nebūtų, o būtų nuoširdūs padėkos žodžiai iš širdies.. Puokščių galima suveikti visur ir visada. Pavaidinti galima visą laiką.
    TIEK!
    Kiek kainavo savivaldybei Živilės gimimo diena?

  • 2022-06-22 at 11:32
    Permalink

    O projektuotojai nesimokė tokių dalykų numatyt? Už ką jiems mokama?

Comments are closed.