Drakonas mirė, tegyvuoja naujas drakonas!

   “Drakonas mirė, tegyvuoja naujas drakonas!”. Tik ši legendinė frazė ateina į galvą po šio trečiadienio žaidimo.
   Nuoširdžiai gaila visų, ko šį vakarą nebuvo Hungry moose Širvintos ! Nuostabus žaidimas, fantastiška nuotaika, beveik pilni gero maisto namai ir daugybė REKORDŲ!!!
   Apie viską nuo pradžių: žaidimas prasidėjo ovacijomis, prisijungus naujai komandai – BRIDŽGERIAMS. Po to Laimės ratas užsispyrė ir antrą kartą iš eilės Draustukas įsteigtą prizą už “Savaitės klausimą”, kuris skelbiamas portale Krašto žinios nusprendė atiduoti Rūtai. Sveikinimai!
   Pats žaidimas buvo įdomus, linksmas ir su daugybe netikėtumų. Viskas prasidėjo po blic turo. KAS TIE JIE? ir GIN&RUM surinko vienodai taškų ir tik geresnis rezultatas pirmame ture lėmė, kad LSDP Širvintų skyrius prizas atiteko KAS TIE JIE?, tačiau gerajam DRAUSTUKUI pagailo GIN&RUM ir jis jiems padovanojo jau legenda tapusią knygą “Krutink pilkąsias ląsteles”. Po kiek neįprasto muzikinio turo skaičiavome taškus ir….
* pirmą kartą šiame sezone, beveik sausakimšoje salėje dalyvavo 6 gausių sudėčių komandos
* pirmą kartą KOVOTOJAI liko paskutinėje vietoje
* pirmą kartą TIE, KURIŲ NEDAUG neliko paskutiniai
* BOKŠTUI tik vieno taško pritrūko iki bronzos medalio, kurį iškovojo naujokai BRIDŽERIAI (jiems taip pat atiteko šį vakarą gerumu sergančio DRAUSTUKO dovanota ta pati knyga).
* pirmą kartą KAS TIE JIE nelaimėjo žaidimo
* pirmą kartą, tik trise žaidę (!!!) GIN&RUM iškovojo PERGALĘ ir pasiėmė Pergalė prizą! Tik trise, netgi be GIN prieš penkis etatinius lyderius!
Šaunuoliai! Šlovė GIN&RUM!!!
   Jau nekantru, kas gi bus kitą savaitę… O tu ten būsi?
   Iki!