Iš sąskrydžio širvintiškiai grįžo su iškovotais apdovanojimais

 Birželio 17-19 dienomis Šventojoje vyko Lietuvos socialdemokratų partijos sąskrydis. Nepabūgę blogo oro čia gausiai  susirinko bičiuliai iš visos Lietuvos. Tradiciškai jame dalyvavo ir LSDP Širvintų rajono skyrius. Širvintiškiai sudalyvavo visose organizuotose varžybose ir kaip kasmet grįžo su iškovotais apdovanojimais. Antrą kartą organizuotame Protų mūšyje širvintiškiai apgynė čempionų vardą ir vėl laimėjo I-ąją vietą. Smėlio futbolo varžybose nugalėjus daugybę komandų širvintiškiams pavyko iškovoti II-ąją vietą.
   Skyriaus pirmininkė Anna Kuznecovienė džiaugiasi, kad Širvintų LSDP skyrius vieningas ne tik varžybose, bet ir darbuose.
   Širvintų skyrius džiaugiasi pergalėmis ir dėkoja visiems dalyvavusiems ir buvusiems drauge.
LSDP Širvintų rajono skyriaus informacija
Užsakymas ŠS Nr. 22-89

4 thoughts on “Iš sąskrydžio širvintiškiai grįžo su iškovotais apdovanojimais

  • 2022-06-25 at 10:42
    Permalink

    Sveikinu. Pasiekimas įspūdingas. Tik nederėtų užmigti lauruose, nes realiame politiniame gyvenime, ne žaidimuose, aukštas IQ nėra lemiamas veiksnys. Čia svarbiau laikmečio pulso jautimas, socialiniai ryšiai, kasdieninių gyventojų problemų sprendimas – ko ypatingai trūksta šiuo metu vietinei opozicijai.

    Opozicija pyksta (pvz. vakar dienos Virginijaus arogantiškai chamiškas leksikonas), kad dažnai rodau pirštu į juos, bet… Šiandien buvo paskelbti Vilmorus tyrimai, kurie rodo, kad partijomis pasitiki… 7 procentai gyventojų. Gal ne šiaip sau. Ką?

  • 2022-06-24 at 22:14
    Permalink

    Aha. Rinkimais kvepia

  • 2022-06-24 at 14:32
    Permalink

    Širvintų žmonės yra darbštūs, mąstantys, bet yra vienas bet. Pati “gražiausia, dailiausia, protingiausia” yra Živilė. Kodėl jinai nuotraukų nereklamuoja apie Širvintų turgų, autobusų parką, ligoninę, apie miesto pradžios ir pabaigos sutvarkymą, apie savo šeimos “verslą”. Iš klasiškai įrengto SAVO kabineto, prisistačius gėlių reklamuojasi. Nei vienas rajono meras taip vaikiškai nesireklamuoja.
    Živile, reikia dirbti žmonėms. Kiekvieno gyventojo yra gimtadienis. Tai žmonės nuotraukas talpina į savo paskyrą, o ne į rajono savivaldybės paskyrą.
    EILINĖ PIGI JAI REKLAMA. RAJONUI JOS REKLAMOS BRANGIOS.

  • 2022-06-24 at 09:57
    Permalink

    Protingiausi socdemai Lietuvoje! O protmūšiuose Širvintose nežaidžiat… Būtumėte ir protingiausi politikai rajone.

Comments are closed.