Atgal į vaikystę

   Artėjant rugsėjui dažnas  pagalvojame apie pasiruošimą artėjantiems mokslo metams, prisimename  savo vaikystę.  Tad neatsitiktinai šiemet pasirinkta LSDP Širvintų skyriaus kasmetinio sąskrydžio tema ,,Atgal į vaikystę “. Juo labiau, kad sąskrydžiuose stengiamės ne darbinius reikalus svarstyti, o geriau pažinti skyriaus narius, mokytis susiklausymo ir komandinės veiklos.

   LSDP Širvintų rajono skyriaus pirmininkė ir rajono tarybos narė Anna Kuznecovienė pasveikino visus susirinkusius bičiulius ir pakvietė visus aktyviai  dalyvauti  numatytoje programoje, sugrįžti į nerūpestingus vaikystės laikus, kuomet žaidėme dabar jau pamirštus žaidimus, mėgavomės tų laikų skanėstais. Su kokiu malonumu skyriaus nariai šokinėjo „klases“, popieriaus lape „šaudė“ laivus, vyko sklandymo varžybos, smiginis, obuolio metimas, granatos metimas, domino, muzikinė viktorina, protmūšis, šuoliai per virvę, miestai.

   Nuo skyriaus narių neatsiliko ir svečiai LR Seimo pirmininkės pavaduotojas Julius Sabatauskas, LR Seimo narys Algirdas Sysas. Mūsų vaikystės žaidimai nepaliko abejingų – juose noriai dalyvavo tiek vyresnieji, tiek jaunimas ir net vaikai. Be galo smagu buvo prisiminti savo vaikystės žaidimus ir matyti jaunimo bei vaikų išpūstas akis. Jie, pasirodo, tokių žaidimų nežaidžia.

  Visi nuoširdžiai dėkojo pagrindiniams sąskrydžio programos organizatoriams Sauliui Voveriui ir Petrui Jurevičiui, kurie paruošė daugybę nuotaikingų ir sentimentus sukėlusių užduočių bei žaidimų. Jei prisiminti vaikystę, tai kuo plačiau ir giliau: vaišinomės vaikystėje mėgtais saldumynais,  gėrėme naminį kompotą, valgėme virtuvės šefo paruoštus gardžius karštus patiekalus. Net ragavome vaikystėje gertą nealkoholinį pienišką šampaną (bent jau jį vadinome tuomet). O staltieses pakeitė laikraščiai, visai kaip vaikystėje.

   Gerą nuotaiką pakėlė ir prizai. Varžybų ir konkursų nugalėtojai apdovanoti saldžiomis dovanėlėmis. Diena buvo išties aktyvi, smagi, turininga ir neprailgo. Partiečiai nenorėjo skirstytis – bendravome, dalinomės per visą dieną patirtomis emocijomis, užsiminėme ir apie laukiančius darbus bei iššūkius.

LSDP Širvintų skyriaus informacija

Užsakymas ŠS Nr. 22-124