Jaunimas įkėlė koją į merės Živilės teritoriją

/ VIRGINIJUS SARPAUSKAS, Širvintų rajono savivaldybės tarybos narys /
   Įkūrė jaunimas Jaunųjų konservatorių lygos Širvintų skyrių. Patys. Informavo, kad jie jau yra ir veikia. Ir planų turi. Pradžiugino ir maloniai nustebino. Retai būnu toks laimingas.
   Prieš mėnesį papasakojo, kad Širvintose nori surengti protestą, ar tai mitingą. Nepatinka, kaip priiminėjami sprendimai, kaip vyksta tarybos posėdžiai, nes juos stebi ir stebisi, nepatinka, kaip nejautriai ir neatsakingai tvarkomasi su medžiais ir kitais želdiniais. Susitikom, pasikalbėjom. Papasakojau, kokia realybė, kokie niuansai, koks kontekstas. Taip pat pasidalinau spėjimais, kaip bus reaguojama. Informavo, kad mitingą rengs. Pritariau. Dar kartą papasakojau, kaip nyko Širvintose medžiai, ir kokios naujų medžių ar tai rykštelių atsodinimo ypatybės. Ir jaunimas dingo, jokių žinių apie būsimą renginį… Bent jau iki šio pavakario…
#MerėŽivilė šiandien, 16.00 apreiškia:
“Šeštadienį Širvintose laukia neeilinis įvykis! 🤭
🥁🥁🥁 Protestas prie savivaldybės! Ne bet koks – su eitynėmis ir procesijomis!
Po prašymu leisti organizuoti pasirašo Jaunųjų konservatorių lygos pirmininkas Ralfas Romeika. Kaunietis.
Iš viešosios erdvės matosi, kad dažnai protestuojantis ir ten.
Ką gi, neprieštarauju ir su nekantrumu laukiu protestuotojų iš Kauno.
Tačiau raginu jaunuosius konservatorius greičiau atsakyti į dar rugpjūčio mėnesį išsiųstus raštus, kad savivaldybė galėtų iki galo užbaigti leidimo išdavimo procedūras.
Tikrai įdomu, kuo nustebins svečiai net iš Kauno – antro pagal dydį Lietuvos miesto, o gal ir iš kitų miestų? 😉
Ir įkelia prašymo nuotrauką su Ralfo gyvenamąja vieta, adresu…
Praeina keliolika minučių, reaguoja Ralfas. Ir viskas tampa aišku, kodėl nutilo Širvintų JKL jaunimas…
Ralfas Romeika:
“Živilė Pinskuvienė išsigando jaunųjų konservatorių?
Šiandien Živilė Pinskuvienė išsigando ir paskelbė apie Jaunųjų konservatorių lygos organizuojamą protestą Širvintų mieste.
Istorijos pradžia: Jaunųjų konservatorių lygos skyrius Širvintų mieste norėjo organizuoti protestą prieš savo merę. Deja, sulaukę krūvos grasinimų, kad jų tėvai liks be darbo ir su jais susidoros Širvintų skyrius nusprendė protesto neorganizuoti.
Tačiau čia įsitraukiau aš, pateikiau prašymą organizuoti protestą Širvintų mieste ir planuojame su jaunimu iš kitų miestų dalyvauti proteste prie Širvintų savivaldybė. Živilė Pinskuvienė toliau naudodama KGB metodus paviešino mano gyv. adresą.
Žinau, kad Živilė Pinskuvienė bijo pirmo protesto Širvintų mieste ir padarys viską, kad mus sustabdytų, bet mes rankų nenuleisim. Kovosim kol neliks nei vieno prorusiško politiko Lietuvoje.
Dabar prisiminkime, kaip š.m. rugpjūčio 12d. buvo sodinamas ąžuoliukas. Svarbiausia, kas gi dalyvavo…Taip, #MerėŽivilė ir jos pateptoji Širvintų atviroji jaunimo erdvė, kuri lyg tyčia pati savaime susikūrė prieš pat rinkimus, 2018m. rugsėjo 3d.
Taigi, vienas jaunimas, beveik komjaunimas, pateptasis, nes savas ir naudingas, o kitas jaunimas atstumtasis, nes svetimas.
Bet ar tai atsitiktinumas? Gerai prisimenu, kaip 2016 metais, Širvintų miesto šventės metu, prieš rinkimus, kaip ir visoje Lietuvoje, pas mus užsuko Gabrielius Landsbergis su komanda. Ir kas tada buvo… O buvo lygiai taip pat, mandagiai ar ne visai, buvo paprašytas valdas apleisti…
GABRIELIUS ĮKĖLĖ KOJĄ Į MERĖS ŽIVILĖS TERITORIJĄ.

Redakcija nebūtinai sutinka su rubrikoje NUOMONĖ išreikšta pozicija. Už šioje rubrikoje skelbiamų publikacijų turinį, informacijos tikslumą atsako jų autoriai.

El.p.: info@krastozinios.lt

14 thoughts on “Jaunimas įkėlė koją į merės Živilės teritoriją

  • 2022-09-11 at 17:18
    Permalink

    Pagirtinas požiūris: svarbiausia – ne laimėti, o dalyvauti.

    Dar žiemą atlikau politikų populiarumo apklausą. Įspėjau, kad nieko paguodžiamo visoms opozicinėms partijoms “nesišviečia”, jei šios skubiai nesiims kardinalių pokyčių. Tuomet tik atsifutbolinote – tipo, “nerimtos” apklausos.

    Rugsėjo 10 d. buvo kita “apklausų” diena. Kiek atėjo “balsuoti” visi matėme.

  • 2022-09-11 at 16:31
    Permalink

    Man patiko realisto mintys. Jos pataiko į realybę. Širvintose turime merė- tuščiavidurė, bet turtingą ir dirbtinę. Biudžetas geras, o dar paskolų galima paimti ir jas reklamai panaudoti. Kol kas žmonės tiki reklama. Kol jie tiki reklama, Živilė gerai gyvens. Kodėl jinai nagais įsitvėrusi laikosi Širvintų merės posto, o gi todėl, kad savarankiškai dirbti nemoka. Biudžetą suneša dirbantieji, o jinai skirsto; noriu dainuojantį fontaną, prabangų sporto centrą pastatysiu, priedus išmokėsiu ir pan. O kur seniūnijos gyventojai, kas jiems tenka? Ir visą laiką mes iš merės girdime tik melą, kodėl?

  • 2022-09-11 at 15:41
    Permalink

    Tie, kas geba mąstyti, ir be mitingavimo supranta, kad ŽP turi pinigus, už kuriuos gali nusipirkti tekstus be klaidų rašančius jos vardu žmones, trolius, kai reikia parodyti, apie ką svajoja arba ko labai labai nekenčia mergaitė, žurnalistus, kai reikia mažo miestelio žmonėms ir Lietuvai (!!!) dar kartą parodyti savo galią, įtaką ir svorį, laiką TV eteryje, kad ir Lietuva matytų, kaip gražiai padarytas ponios veidas, kaklas ir kt. Man jau norisi nuo viso šito vemti. Ką žinai, gal ir daugiau tokių žmonių Širvintose yra. Aš balsuosiu už Sarpauską, kad ir kiek iš jo tyčiotųsi ŽP.

  • 2022-09-11 at 15:03
    Permalink

    Lengva viską sukabinti ant vieno žmogaus. Jis bent sudalyvavo. Pavyko ar ne pirmas blynas, tegul kiekvienas sprendžia pats.

    Norėčiau tik paklausti tų, kurie dedasi konservatoriais ar šiaip Sarpausko draugais, jo feisbuke rašinėjančius komentarus bei gausiai dedančius “laikus”:
    KUR RUGSĖJO 10 D. BUVOTE JŪS?

  • 2022-09-11 at 14:23
    Permalink

    Labai apgailėtinai atrodė Sarpauskas: atėjus merei, praskydo ir susivyniojo savo rankose laikytą plakatą su klaidingai parašytu žodžiu “raundonąją”, pastoviai nekultūringai pertraukinėjo kalbančią moterį… Juokingiausiai nuskambėjo jo ištarti žodžiai “o jeigu aš būčiau meru…” – juk NIEKADA jis netaps meru, nes Širvintų rajone nėra ir niekaip neatsiras tiek daug kvailų žmonių, kurie išrinktų jį meru. Gaila žmogaus, gyvenančio savo nerealiose svajonėse, iliuzijose ir nuolat blevyzgojančio.

  • 2022-09-10 at 21:01
    Permalink

    Pigus cirkas…..nu ka pastovejo žmones pajuokino ir viskas……anekdotas

  • 2022-09-10 at 20:20
    Permalink

    Dar vienas labai kokybiškas vaizdo ir garso prasme renginio įrašas, neiškarpytas, su visais užkulisiais, kurie nustebins tuos, kas moka skaityti tarp eilučių:
    youtube.com/watch?v=Fc2MCwcVDWQ

  • 2022-09-10 at 17:29
    Permalink

    Vykusio protesto įrašas:
    facebook.com/MereZivile/videos/1144348432827384

    Kadangi mano komentarai čia nepageidaujami, tai ir nekomentuosiu nei vienos, nei kitos pusės. Tik informacija

  • 2022-09-10 at 09:39
    Permalink

    Džiaugiuosi, kad Širvintose vyks nemokama Liandsbirkio jaunųjų skalikų paroda. Galėsime įvertinti eksterjerą

  • 2022-09-10 at 08:41
    Permalink

    Citata: “Niekur neradau pranešta, prieš ką protestuos? Gal net prisijungčiau”

    Nebėra kam atsakyti???
    Kam tada skųstis, kad rinkėjai pasyvūs, niekuo nesidomi, niekur nedalyvauja, neateina į mitingus, o galiausiai į rinkimus?

  • 2022-09-10 at 06:28
    Permalink

    Tegyvuoja revoliucija!

  • 2022-09-08 at 14:02
    Permalink

    Gerb. Virginijau,
    Kai surinksite pertvarkai daugumą širvintiškių, būsite meru, į kalėjimą dabartinės valdžios nepasodinsite, bet sujudinsite dabar viršuje sėdinčias ir sėdinčius Š gabalus, kurie pasijus nesaugūs. Išsigąs, pajus konkurenciją, galbūt mažiau vogs iš savo žmonių. todėl jūsų atliktas darbas padarys daug daugiau naudos nei įsivaizduojama. Linkiu nenuleisti rankų, nes lietuviai tokia tauta, kad mušt galima kol gyvas… Jūsų sėkme tiki daug širvintiškių. Sėkmės darbuose.

  • 2022-09-07 at 17:41
    Permalink

    Niekur neradau pranešta, prieš ką protestuos? Gal net prisijungčiau

  • 2022-09-07 at 17:38
    Permalink

    …premija rasinelio autoriui…….

Comments are closed.