Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Širvintų skyriaus nariai iš partijos sąskrydžio grįžo su pergale! 

/ Alytė Skeberienė, rajono savivaldybės tarybos narė, Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Širvintų skyriaus pirmininkė /

  Savaitgalį Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ pakvietė savo partiečius į Dzūkiją. Pirmasis partijos suvažiavimas vyko prie Baltijos jūros Palangoje, o pirmasis sąskrydis, subūręs bendraminčius puikiam laikui kartu – prie Dzūkų jūra vadinamo Dusios ežero.

   Partijos pirmininkas Sauliaus Skvernelis sveikinimo kalboje akcentavo, kad „…Prieš metus dar nebuvo net mūsų frakcijos Seime. Visi kartu su jumis metų pradžioje įsteigėme partiją. Kartu su jumis tai padarėme per tris mėnesius. Šis įvykis buvo pirmas žingsnis į mūsų bendrystę. Tačiau dar tik pradžia, neįrodėme, ko esame verti. Mūsų darbas bus įtikinti žmones, gauti jų pasitikėjimą. Partijoje yra daugybė žmonių, turinčių didelį potencialą ir tai reikia išnaudoti. Drauge turime bendrą viziją valstybės labui ir galime ją įgyvendinti. Mūsų organizacija kuriama ne vieneriems metams, o dešimtmečiams. Būkime tvirti, stiprūs ir kurkime tokią bendruomenę“.

  Sąskrydis širvintiškiams buvo dosnus ir naujomis pažintimis su kitų Lietuvos skyrių nariais, ir su skyrių aplankiusiais garbiais svečiais, ir įdomiomis diskusijomis su partiečiais bei politiniu dialogu vykusiame partijos tarybos posėdyje.

  Ir tai dar ne viskas. Širvintų skyrius iš sąskrydžio grįžo su pergale. Sportinėse ir kūrybinėse varžytuvėse iškovota II vieta! Didžiausia padėka mūsų skyrių atstovavusiems nariams. Jų ryžto, azarto ir sportinio užsispyrimo dėka patekome tarp prizininkų ir buvome įvertinti bei apdovanoti.

O varžybų būta įvairių. „Tūtos perdavimas, stilizuotas kroketas, šluotų futbolas, nešynė, aklas tinklinis,  pasiklydusios raidės, lovatiesių tinklinis, lėtas dviratininkas“- tai vis varžytuvių, kuriose sudalyvavome, pavadinimai. Teko ir kojų miklumą, ir akies taiklumą išbandyti, ir reakcija, ir erudicija sublizgėti, ir susikaupimą bei šaltą protą pademonstruoti. Smagu, kad visko turime į valias, tad tokia skyriaus komanda nebijo jokių iššūkių (ir ne tik sporto varžybose).

  Jei ir Jums artimos demokratijos vertybės, kviečiame jungtis arba stebėti mūsų veiklą FB paskyroje „Širvintų Demokratai“. Ten rasite ir daugiau akimirkų iš vykusio sąskrydžio.

Užsakymas ŠS Nr. 22-128

 

5 thoughts on “Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Širvintų skyriaus nariai iš partijos sąskrydžio grįžo su pergale! 

  • 2022-09-10 at 17:03
    Permalink

    O kur aktyvumas Pinskų: vienas vienoje KK2 laidoje rėkia, kitas kitoje. Ne bet kokia laida, o šou laida. Anksčiau pagrindiniai KK2 veikėjai buvo Antonovai, o dabar Pinskai.
    Noriu pasakyti Maldeikienei ačiū, kad nusodino Živilę. Živilė galvojo, kad yra tarp Širvintų žmonių, pradės nesąmones kalbėti ir duos jai kelią.
    Živile, pirmą reikia žiūrėti ir sutvarkyti savo daržą (biužetą), o paskui mokinti kitus. Mes, rajono žmonės turėtume triukšmauti dėl lėšų švaistymo (priedai Baltušytei, Audejūtei), prabangos dalykai, laikini asfaltai, medelių nepriežiūra ir t.t. Žmonės skurdžiai gyvena, o Jūs demonstruojate, kaip galite sau daug ką leisti. Kodė Jūsų žvilgsniai nusisuka nuo paprasto žmogaus, kuris moka mokesčius.

  • 2022-09-10 at 13:09
    Permalink

    Geriau neerzintu rinkėjų pasakojimu apie savo laisvalaikį.

  • 2022-09-09 at 20:05
    Permalink

    Žmonėms žaidimai neįdomūs. Žmonėms reikia rimtų darbų. Po Pinskuvienės vadovavimo, ar žmonės dar kuo tikės? Darbo vietos skirtos jos narių pažįstamiems, atimiesiems, priedų mokėjimai jos draugėms. O gal Baltušytė ir Audėjūtė atsisakė priedų?
    Pinskuvienė sėdi jau KK2, kada jinai turi laiko darbui? Filmavimai (ne rimtose laidose) , madų demonstravimas, feisbukas, komentarų, kurie jos negyria, pašalinimas.
    Pati merė sėdi laidoje ir aškina apie betvarkę. Jinai juk turi tvarką daryti RAJONE! Kol tokie rajono vadovai dirbtini, tvarkos nebus.

  • 2022-09-09 at 08:11
    Permalink

    Kiek sąskrydžio dalyvių bus išrinkta į savivaldybės tarybą?

  • 2022-09-08 at 16:47
    Permalink

    Užsiima niekais: geriau energiją skirtų mūsų savivaldybės rinkimams.

Comments are closed.