Pranešimas žiniasklaidai

2022-09-21

Pranešimas žiniasklaidai

   Socialdemokratai šeštadienį renkasi į konferenciją: aptars politinę padėtį, skelbs kandidatus į merus Opozicinės Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) nariai rugsėjo 24 d. (šeštadienį) Jonavoje renkasi į konferenciją, kurioje aptars politines aktualijas, susiklosčiusią padėtį valstybėje. Karas Ukrainoje, augančios kainos, krizė energetikos sektoriuje, artėjantis šildymo sezonas, chaosas Vyriausybėje ir socialdemokratų siūlomos alternatyvos – tai savo pranešimuose aptars partijos pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė ir pirmininkės pavaduotojas Mindaugas Sinkevičius.

   Socialdemokratai taip pat pristatys savivaldos rinkimų gaires ir kandidatus į merus. Konferencijoje numatyta ir diskusija su socialdemokratų merais apie geruosius pavyzdžius savivaldoje.

  KADA: rugsėjo 24 d., šeštadienį, 11 val. KUR: Jonavos kūno kultūros ir sporto centre, Žeimių g. 17. Apie 12:30 val. numatomi LSDP pirmininkės V. Blinkevičiūtės komentarai žiniasklaidai.

  Renginys bus transliuojamas: LSDP facebook paskyroje: https://fb.me/e/2Abs2jroi LSDP Youtube paskyroje: https://www.youtube.com/watch?v=d3itbhxETis

Daugiau informacijos: Justinas Argustas

 

One thought on “Pranešimas žiniasklaidai

  • 2022-09-30 at 16:10
    Permalink

    Gerbiami socialdemokratai, pasidomėkite, kurie sunkūs onkologiniai ligoniai gali gauti mūsų savivaldybės skiriamą vienkartinę paramą gydymuisi . Man paaiškino, kad tik tie ligoniai , kurie turi tik valstybės remiamas pajamas, kurios nesiekia net 200 eurų į mėnesį.
    Jeigu tokių ir yra, tai dažniausiai yra visiškai niekur nedirbę, valkatavę ir girtuokliavę subjektai, nes neįgalūs žmonės gauna didesnes išmokas. Žmogus, dirbęs valstybei daugiau nei 50 metų, dabar gaunantis apie 600 eurų pensiją ir sunkiai sergantis onkologine liga tokios išmokos gauti negali…..Jei tai tiesa, tai kaip tai suprasti. Socialdemokratai taryboje galėtų pasidomėti tokia parama…

Comments are closed.