Savivaldybė: Informacija apie šildymo sezoną

   Šildymo sezonas.
   Daug klausimų, daug nerimo, daug nuomonių.
   Savivaldybėje jau sulaukiame gyventojų skambučių tiek su klausimais, kada bus įjungtas šildymas, tiek su prašymais kuo ilgiau jo nejungti.
   Suprantama, kad gyventojus gąsdina būsimos būsto šildymo išlaidos.
   Todėl informuojame iš anksto, kad atsižvelgiant į teisės aktus ir prognozuojamas oro sąlygas, šildymo sezono pradžia VšĮ Širvintų ligoninėje, mokymo ir ikimokyklinio ugdymo, globos įstaigose planuojama kitos savaitės antroje pusėje, o vėliau – nuo spalio 10 d. – ir gyventojams.
    Todėl kviečiame gyventojus bendrauti ir tartis tarpusavyje – išimties tvarka, bet laikantis Lietuvos higienos normos (HN42-2009) „Gyvenamųjų ir visuomeninių patalpų mikroklimatas“ sąlygų, šildymo sezono pradžia GALI BŪTI NUSTATYTA VĖLIAU, jei daugiabučių namų gyventojai pateikia raštiškus prašymus.
   Prašymus atidėti šildymo sezono pradžią gyventojai (surinkę daugiau nei 50 proc. namo gyventojų parašų) gali teikti UAB „Širvintų šiluma“, Vilniaus g. 49-2, Širvintos, tel. 8 382 51831.

One thought on “Savivaldybė: Informacija apie šildymo sezoną

  • 2022-10-01 at 07:39
    Permalink

    Šildymo sezoną skubės paskelbti kaip pernai, užpernai kuo greičiau. Viena – reikia, kad moteriškos administracijos suknytės, bliuzelės spindėtų; antra – šildymo kaštai iš gyventojų kišenių padeda UAB “Šilumos ūkis” išlaikyti; trečia- pjaunamus medžius reikia deginti!

Comments are closed.