Nuoširdus ačiū ARIMEX, padėjusiai daugiavaikei šeimai

Kiekvienai šeimai kartais nutinka tokių akimirkų, kai be pagalbos negali nė žingsnio žengti.

  Širvintų rajone gyveno šeima, augino vaikus. Abu tėvai dirbo, vaikučius augino. O jų nemažai – net aštuoni. Tačiau tvarkėsi šeima, kaip galėjo. Deja, tėtį užklupo liga. Jis ir sirgdamas dar stengėsi aptvarkyti šeimos namus, kad vaikams šilčiau būtų, įrengė namuose tualetą, bet dušo jau nespėjo. Gyvenimas žiaurus, liga buvo stipresnė ir tėtis išėjo į amžinybę nebaigęs savo darbų.

  Po netekties palūžo ir mama. Tad visą krūvį rūpintis vaikais ir juos globoti apsiėmė močiutė. Aštuoni vaikai – ne juokas. Tiesa, trys jau suaugę ir savo gyvenimus kuria. Kiti vaikučiai mokinukai.

  O namelis vėjo perpučiamas…

ARIMEX ėmėsi padėti

  Organizacijai Gelbėkit vaikus įmonė Arimex pasisiūlė padėti vienai šeimai. Buvo apklausti Lietuvos vaikų dienos centrai. Dauguma pristatė net po kelias šeimas, kurioms labai reikalinga pagalba. Širvintų vaikų dienos centras pagalbos paprašė būtent aukščiau minėtai šeimai.

  Dienos centras jau nuo seniau draugauja su šia šaunia įmone. Ta pati Arimex paremia Širvintų vaikų dienos centras riešutais!

  Darbštūs vyrai jau sudėjo langus, tad šeima šiltai sutiks šventes. Pilnai apkaltas fasadas.

  Širvintų vaikų dienos centro vadovė Elena Petkūnienė džiaugiasi tokia svaria pagalba šeimai ir sako, kad tikisi, jog šis gražus darnaus ARIMEX kolektyvo pavyzdys užkrės kitus. Juk pagalbos rajone laukia ir daugiau šeimų.

Reikalinga ir kita pagalba

  Dar tikimasi, kad bus atlikta ir daugiau darbų. Labai reikia sudėti/prikalti skardines palanges po langais, apkalti langus, apkalti fasado kampus, padidinti stogelį virš įėjimo, papildomai impregnuoti naujai apkaltą fasadą.

  Šeimai labai trūksta baldų: lovų, spintelių, kėdžių. Gal turite nenaudojamus ir galite padovanoti?

  Visą informaciją suteiktų Širvintų vaikų dienos centro vadovė Elena Petkūnienė tel.nr. 8-68691547

 

2 thoughts on “Nuoširdus ačiū ARIMEX, padėjusiai daugiavaikei šeimai

  • 2022-11-15 at 12:38
    Permalink

    Didelė pagarba Arimex.
    Filosofuoti visi mokame, visi matome, pirštais baksnojame į kitų trūkumus, o štai kažką konkretaus, nors labai mažo padaryti kažkaip laiko “pritrūksta”.
    O juk tai ideali dirva būsimai valdžiai (kaip rašoma komentare apačioje) prieš rinkimus pasireikšti.

  • 2022-11-15 at 11:16
    Permalink

    Širvintų rajono VALDŽIA, KUR JŪS? Pagaliau atsisakykite prabangos, 40 proc priedų prie atlyginimo, kompensacijos už kurą. Vaikams būtų galima nupirkti už vieno mėnesio sutaupytus pinigus penkias paprastas sofas. Negali padėti dušą įrengti: absurdas. Pinigų rajono biudžetas turi sočiai.
    Tuoj bus visos miesto gatvės apšviestos, kad pravažiuojantys pamatytų ir faceboc būtų gražios politikų nuotraukos. Feisbukine Širvintų valdžia, ne dirbti, o tik linksmintis!!!!!!!!

Comments are closed.