Protmūšiautojų dozė gerų emocijų ir papildytos žinių atsargos

  Šį antradienį Alkanas Briedis Širvintos buvo kaip niekad gausus protmūšiautojų. Ir buvo verta: dozė gerų emocijų ir papildytos žinių atsargos.
  KIETAI VIRTI ir toliau išlieka nesustabdomi: labiau nei užtikrinta pergalė ir antra vieta Lietuvoje bei Globalūs  Projektai prizai buvo pelnyti. Pagaliau vėl matyti “nuskalbto paršelio spalvos” komandos džemperiai. Matyt, prisiminta ar pagalvota,  kokia garbė yra atstovauti toookiai komandai ir juos dėvėti. Ir tai tikrai pelnyta.
  DERMĖ šiandien pirmąjį turą sužaidė kaip ant sparnų ir net nurungė favoritus, bet vėliau… sparneliai baigėsi. Kaip ten bebūtų, pirmo turo rezultato pakako užtikrintai laimėti II vietą ir UAB „Ekmeta“ prizą.
  Treti šiandien “etatiniai prizininkai” KOVOTOJAI, kurie galėjo džiaugtis Draustukas  prizu.
  Na o per visą žaidimą, kai komandas skyrė tik taškas ar keli, vykusi beprotiška karuselė komandas sudėliojo taip: 4. RAUDONAS VERŠIS, 5. BOKŠTAS, 6. TURBULENCIJA (jai ir Mokas IT prizas), 7. ŠIRVINTŲ PGT.
  Šiame sezone liko trys žaidimai, o naujas sezonas jau sausio 10 d.
  Na ir, kaip buvo minėta žaidimo pradžioje, šią savaitę Širvintų protmūšių mylėtojų laukia: trečiadienį – Protų Lyga arba „Ko nežino Kazys?“   su Širvintos United, penktadienį – debiutas net dviem komandomis ŠTURMAS AUTOMOBILIŲ ORIENTACINĖS VILNIUS 2022.11.18 #3  su ta pačia Širvintos United, šeštadienį – Žygis – ŠIRVINTŲ KAUTYNĖS su Širvintų šauliais.
  Iki susimatymo!