Širvintose sužibo Kalėdų eglė

   Pirmąją žiemos dieną Širvintos sužibo įvairiausiomis spalvomis. Į miestą ir rajoną atkeliavo Kalėdų laukimas. Prie kuklios, bet kartu ir iškilmingai pasipuošusios eglutės rieda vaikystės traukinukas, vaikučių ir tėvelių laukia Kalėdų autobusiukas. Meškučiai, sniego seniai ir kiti veikėjai laukia vaikučių, o Kalėdų senelio rezidencijoje mažieji galėjo susitikti su seneliu Kalėda ir išsakyti jam slapčiausius norus.

   Ar jau buvote prie eglutės? Ar matėte miesto ir rjaono papuošimus? Iki pat Naujųjų metų laukiame Jūsų nuotraukų, kurias pirmąją metų dieną publikuosime, kad kartu pasidžiaugtume Kalėdų dvasia. Nuotraukų lauksime info@krastozinios.lt  Neužmirškite nurodyti gyvenvietės pavadinimo ir autoriaus vardo bei pavardės.

   Gražaus švenčių laukimo visiems.

 

 

12 thoughts on “Širvintose sužibo Kalėdų eglė

  • 2022-12-05 at 12:58
    Permalink

    Širvintų rajono savivaldybės FACEBOK skirtas transliuoti Živilės fotosesijoms? Pažiūrėkite į paskutinę paskelbta fotosesiją ir ką mes ten matome, ogi jos draugės, pažįstamos, giminės, artimieji (Regionų partijos nariai ir būsimieji rinkiminių apygardų komisijų nariai) su maišeliais. Maišeliai gražūs, dėžutės gražios, suoliukas gražus. Viskas gražu, taip kaip ir turi būti fotosesijose.
    O kas apie eglę; eglė galėjo būti 100 proc. tikra, ir vietoje blizgančio traukinuko buvo galima papuošti tikras eglutes ir vaikai tegul laksto, kaip tikram miške.

  • 2022-12-04 at 20:58
    Permalink

    Nieko blogo neatsitiks, jeigu žmonės keturis metus pabus akis į akį su mere. Ar nors vienas žmogus nepatenkintas? Visiems viskas gerai. Dėl gerų žmonių galima būtų pasistengti. O dabar… sueis ir živilė.

  • 2022-12-04 at 19:10
    Permalink

    Citata: “Geriau atiduoti žmones į merės rankas. Ir visiškai jų neginti.”

    Pritariu.
    Aš maniau ir dabar tebemanau, kad buvo klaida pavieniui stoti prieš mokyklų sujungimą. Taip, stebuklas įvyko – mokyklas nesujungė. Bet kiek žmonių už tas pastangas liko dėkingi, kiek pasakė “Ačiū”? O jei dar pasitvirtins apklausų rezultatai, kad rinkimuose už šias pastangas partijoms, kurios teismuose gynė mokyklas “gausiai” atsidėkos, tai citatoje minėtas variantas iš hipotetinio virsti realiu.

    Man labai patiko, šiandien feisbuke parašytas, komentaras, kuris puikiai atspindi Širvintose vyraujantį požiūrį:
    “Lai būna kas nori svarbu gražus miestas”

  • 2022-12-04 at 18:35
    Permalink

    Širvintų rajono savivaldybės administracija skelbia konkursą UAB Širvintų autobusų parko direktoriaus pareigoms eiti.. KAS JI / JIS ???

  • 2022-12-03 at 15:20
    Permalink

    Susitarti dėl vieno kandidato? O kam to reikia?
    Pats geriausias variantas būtų, jeigu partijų skyriai susitartų visiškai nedalyvauti rinkimuose. Geriau atiduoti žmones į merės rankas. Ir visiškai jų neginti.

  • 2022-12-03 at 09:17
    Permalink

    Citata: “Širvintų rajono gyventojai vis kelia klausimą dėl politinės kampanijos nebuvimo mūsų rajone. Jos ir negali būti, nes iki šiol Vyriausiojoj rinkimų komisijoj nebuvo registruoto nė vieno politinės kampanijos dalyvio.”

    Dabar jau tikrai registruotos 2 partijos. O kur jų politininės kampanijos?
    Imkime konkretų pavyzdį – kalėdinius papuošimus ir renginius. Kokios būtų partijų alternatyvos? Nei viena partija napasakė: o mes padarytume gražiau, efektyviau, gal ne efektyviau, bet pigiau, va taip ir va taip, tai kainuotų tiek ir tiek, sutaupytus pinigus skirtume nupirkti tą ir aną. Apskritai, jokios pozicijos šiuo klausimu niekas (iš partijų) neišreiškė.

    Partijos pralošinėja minidvikovas jau nuo pat rinkiminės kampanijos pradžios (jau nekalbu kas buvo iki šiol). O kovo 6 d. – po rinkimų – dėl visko kalti bus rinkėjai…

  • 2022-12-02 at 22:59
    Permalink

    Alytaus eglutė kainavo tik 10 000 Eur. Štai kur protinga valdžia. Matomai čia didesnį dėmesį skiria rimtiems dalykams, o ne blizgučiams.
    Jeigu būtų varžomasi dėl sveikatos paslaugų suteikimo lygio? Tai Širvintų ligoninė, poliklinika būtų pirmoje vietoje iš antro galo.

  • 2022-12-02 at 19:47
    Permalink

    Vyksta rinkiminė kampanija: 2023 metų kovo 5 dienai.

  • 2022-12-02 at 18:49
    Permalink

    Žaliaskarė kainavo 20658 Eur, o visi kiti akcentai 30634 Eur. Kaip Jums atrodo ar čia tikrai tiek verta? Šios sumos yra be PVM. Jeigu dar paskaičiuosime PVM, tai PVM sudaro 10771,53 Eur. Iš viso 62063,32 Eur.
    Juk visi papuošimai, kurie ant pastato, prie stulpų, yra likę nuo praėjusių daugely metų. Ar seniūnijoms vėl nieko neduota?
    Nebent buvo pasamdyta įmonė, kuri brangiai paėmė už darbą.
    Kodėl Širvintose niekam neduodama vesti renginių, patiems organizuoti šventes, negi nėra talentingų žmonių? NETIKIU. Taigi yra mokytojų, kultūros darbuotojų. O tada, tai būtų tikra šventė.

  • 2022-12-02 at 13:35
    Permalink

    Tik įdomu, kiek pinigų bus išleista? Turėtų būti mažai, kadangi karkasas seniai pirktas, pastato papuošimas seniai įsigytas, o ten kitos detalės – smulkmenos.
    Jau Eglė panašesnė į eglę, bet tikros miško eglės valdžia dar bijo (mažai išleis pinigų, o didelė blizgučių prabanga Širvintams “aktualu”).
    Galėtų žaisliukų (juk tiek metų buvo perkama tiek žaislų, tai ku jie dingo) duoti eglutės papuošimui prie poliklinikos, socialinių paslaugų centro. Būtų geresnė ten esančių ir atvykstančių žmonių nuotaika. Nors pastato sienos ir nušiūrusios. Motyvacija – sveikatos apsaugai pinigų “trūkumas”. O gal šimtai tūkstančių ankstesniais metais buvo mokama už blizgučių nuomą?

  • 2022-12-02 at 11:49
    Permalink

    Pasaulinė krizė ir pinigų trūkumas į naudą. Labai graži eglutė. Be išsidirbinėjimų

  • 2022-12-02 at 10:35
    Permalink

    Jo o prie ko tas policijos automobilis jei čia gražiausios egles ižiebimas LT

Comments are closed.