Domantas Rolis: mano širdis visada bus Musninkuose

   Ne vienas Širvintų rajono gyventojas su pasididžiavimu žiūri projektą X faktorius, kuriame sėkmingai link pergalės lipa Musninkuose gimęs ir augęs Domantas Rolis.

   Žiūrėdami ne vienas suvokiame, kad ir mažame miestelyje gali užaugti sėkmingas vaikas. Tereikia labai labai stengtis jam pačiam ir sulaukti stipraus tėvų palaikymo. Janės ir Vyginto Rolių sūnus nuo darželio laikų savo skambiu balsu džiugina rajono ir šalies klausytojus. Kažkada jo mama yra pasakojusi, kaip atėjus muzikos mokytojai Aldonai Sakavickienei Domantas slėpdavosi po stalu. Bet atkakli mokytoja rado būdų prikalbinti mažąjį Domuką dainuoti. Netrukus Domantas tapo mažąja Musninkų žvaigždute. Ir dainuoja jis iki šiol.

   Rimtas Vadovybės apsaugos tarnybos tarnautojo pareigas einantis vaikinas yra linksmas ir draugiškas. Nuo mažens daug dainavo ir sportavo. Grįžęs į gimtuosius Musninkus mielai bendrauja su vietiniais gyventojais ir noriai koncertuoja seniūnijos renginiuose.

    Deja, kol kas Domantas negali duoti interviu, tačiau mielai sutiko pasidalinti savo muzikinio kelio nuotraukomis. Pavartykime jas kartu. Ir neužmirškime palaikyti Domanto X faktoriaus finale.

Nuotraukos iš Domanto ir jo tėvų asmeninių nuotraukų albumų