Širvintų rajono apygardoje registruoti penki politinės kampanijos dalyviai

Šios dienos Vyriausios rinkimų komisijos viešais skelbiamais duomenimis Širvintų rajono apygardoje registruoti penki politinės kampanijos dalyviai:

  • 1. Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Širvintų rajono rinkimų apygardoje Nr. 48 kandidatė IRENA SLIŽAUSKIENĖ (A)
  • 2. Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Širvintų rajono rinkimų apygardoje Nr. 48 kandidatų sąrašas (A)
  • 3. Lietuvos regionų partijos Širvintų rajono rinkimų apygardoje Nr. 48 kandidatų sąrašas (A)
  • 4. Lietuvos socialdemokratų partijos Širvintų rajono rinkimų apygardoje Nr. 48 kandidatų sąrašas (S)
  • 5. Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų Širvintų rajono rinkimų apygardoje Nr. 48 kandidatų sąrašas (S)

14 thoughts on “Širvintų rajono apygardoje registruoti penki politinės kampanijos dalyviai

  • 2022-12-31 at 13:12
    Permalink

    Bet koks balius buvo vakare merės pastatytame kioske ( kažkodėl tokių kioskų, skirtų žmonėms prekiauti, Širvintų mieste nepastatė ) Širvintų kaime, kadangi parašai buvo surinkti. Rima Jasevičiene su drauge visą savaitę važinėjo po Širvintų rajoną su lengvąja mašina. O ko jos važinėjo? Viskas aišku. Bet kas dalyvauja: KUNIGAS!!! Kodėl buvo atleistas direktorius prieglaudos namų? O štai Jums ir atsakymas.
    DU PREKYBOS NAMUKAI PREKIAUJA PRIE NAUJAMETINĖS EGLUTĖS,o kam jie priklauso, ogi SAVIVALDYBĖS įmonei UAB “Širvintos verslui ir laisvalaikiui’ , o jeigu toliau paeisime už kampo. Ogi ten įsikūrusi UAB
    “DANIELITA” tai pačiai savivaldybės įmonei priklausančiose patalpose su teise pirkti patalpas. Einame toliau ir ką matome, ogi patalpas iš kurių išvaryti gydytojai. O toliau JONO Pinskaus nuotraukos priklijuotos ant langų. Seimo narių etiketas leidžia klijuoti savo nuotraukas visuomenei priklausančiose patalpose?

  • 2022-12-30 at 15:11
    Permalink

    Rinkimų kodeksas numato, kad toms politinėms partijoms, kurios praėjusiuose savivaldybių tarybų rinkimuose kėlė kandidatą į merus ir kandidatų sąrašą bei šiuose rinkimuose kelia kandidatą į merus ar/ir kandidatų sąrašą, rinkėjų parašų rinkti nereikės.

    Likusiems politinės kampanijos dalyviams teks surinkti juos palaikančių rinkėjų parašus. Reikalingų surinkti rinkėjų parašų skaičius kiekvienoje savivaldybėje priklauso nuo savivaldybės gyventojų skaičiaus.

  • 2022-12-29 at 21:19
    Permalink

    Citata: “Dainiau, aš tave gerbiu kaip žmogų teisingą, kultūringą.”
    Ačiū už komplimentą. Bet man 10 kart maloniau jį būtų išgirsti ne prieš rinkimus, bet po jų.

    Citata: “Parašų reik tik naujoms partijoms.”
    Panašu, kad ne, nes parašus renka Darbo partijos Biržų skyrius ir Liberalų sąjūdžio Molėtų skyrius:
    https://www.rinkejopuslapis.lt/kandidatu-sarasu-iskelimo-paremimas47
    Gal čia naujiems partijų skyriams rajonuose? Jei kas žino, būtų malonu, jei pasidalintumėte žiniomis. Jau senokai man tai yra galvosūkis, bet kadangi į politiką nesiruošiu, tai nesigilinau, bet bendram išprusimui žinoti būtų naudinga

  • 2022-12-29 at 20:55
    Permalink

    Parašų reik tik naujoms partijoms.

  • 2022-12-29 at 20:42
    Permalink

    Dainiau, aš tave gerbiu kaip žmogų teisingą, kultūringą.
    Bet rajone kultūros ir teisingumo nėra.
    Savivaldybė rajono gyventojams turi daug pinigų bet dirbama tik rinkimų klausymais nuo 2022 m. sausio 1 d. iki 2022 m gruodžio 29 d. , nes šiais metais jokių kitų darbų neatlikta.
    Jeigu aš rinkčiau parašų, būčiau surinkus ir 1000 parašų. Bet visi žmonės dabar tikisi, jeigu kas pradėjo dirbti nuo 2015 m., tai turi atlyginti ir padarytus nuostolius nuo 2015 m.
    O dabar tos šypsenos nuotraukose savivaldybių mergaičių su pašaipa rajono žmonėms nežinau, kaip atrodo.

  • 2022-12-29 at 19:58
    Permalink

    Cha cha. Pakarksėjome ir sujudo politikai. Pristatė komandą, suorganizavo parašų rinkimo akciją.
    Sutapimas? Greičiausiai. Bet vis tiek malonu, kad patvirtino nuojautą, kad jau laikas, pats laikas realiai pradėti veikti. Tiesą sakant, mažosioms partijoms tą daryti reikėjo jau vakar, nes R partijai tiek stengtis nebereikia, kadangi įdirbis ir taip jau yra. Kodėl kitos partijos delsia, vilkina viską, tik vienas Abraomas žino.

    R partija įspūdingai greitai surinko reikiamus parašus. Ir tik patvirtino nuojautas, kad mažosioms partijoms daug vietos nesiruošia užleisti. Pateiktas kandidatų sąrašas labai įdomus ir daug sakantis. O pagrindinis nerašytas šūkis jame: “Norite pokyčių? Pokyčių nebus!”

  • 2022-12-29 at 18:36
    Permalink

    Man tai labai patiko balionai prie DEBUT PIZZA , o kodėl susitikimo dėl parašų rinkimo nebuvo suorganizuota paprastų žmonių turgaus pastato pastatytam pagal “PAVEIKSLIUKĄ” pastate. Pastato nėra ir nebus , nes viskas buvo daroma Širvintų miesto centre (milijonai Eur).
    Tiesa užmiršau labai gražus baltas kostiumėlis.
    O mes Širvintų gyventojai, kokius Jus mokate DU………net bantukų negalime įsigyti.
    Kur KREIPTIS?

  • 2022-12-28 at 16:59
    Permalink

    Mano vertinimu irgi panašiai: 13-17 tarybos narių Regionų partijos kišenėje.
    Tarkime, taip ir bus. Ką tai pasako? Ar galėjo šis skaičius būti mažiau 10? Manau, galėjo, nėra kažkas neįmanomo. Kodėl nesirealizavo(-uos)? Priežaščių daug, bet pagrindinė – neišmoktos 2015, 2019 pamokos, lipimas ant to pačio grėblio

    Labai norėčiau būti neteisus (dėl spėjamų skaičių)

  • 2022-12-28 at 13:33
    Permalink

    Visi supranta kokie bus galutiniai rinkimų rezultatai: Regionų partija – merė ir 14 ar 15 Tarybos narių.

  • 2022-12-28 at 10:30
    Permalink

    Geras pastebėjimas. Kelių partijų vis dar nėra scenoje ir net neaišku ar išeis pasirodyti. Nuvilia. Maža konkurencija – gera priežastis atsipalaiduoti likusiems žaidėjams

  • 2022-12-28 at 10:19
    Permalink

    Liberalų demokratų sąjunga visoje Lietuvoje jau pradėjo rinkimų kampaniją. O kaip Širvintose?

  • 2022-12-27 at 20:42
    Permalink

    Širvintose ir taip viskas aišku. Ant kiekvieno stendo aiškiai užrašyta pavardė kandidato. Net Musninkų sankryžoje stovi stendas su pavarde.
    Kodėl nesirenka, nesišneka; žiūrėkite kiek buvo susibūrimų ir bažnyčioje, ir prie maisto apkrautų stalų, ir su žiurstais, fotosesija vyko su dovanų maišeliais, ir savi žmonės į darbą priimami, ir kalendorius turtingas su merės nuotraukomis platinamas, laikraštis “Širvintų kraštas” finansuojamas iš savivaldybės, bet informacija platinama tik savo darbo ir nuotraukos.
    Minėtiems tikslams naudojami Savivaldybės pinigai, o reklama vienam žmogui.
    Kaip noriu, kad Širvintų rajono meras būtų vietinis, geras ekonomistas, ūkiškas, žmoniškas, sąžiningas, vertintų žmonių darbštumą, žinias, gerbtų sąžiningą verslą, dėmesį kreiptų į medicinos paslaugas.
    Bet matomai yra čia tik girto zuikio svajonės

  • 2022-12-27 at 17:56
    Permalink

    Širvintų savivaldybėje rinkimų nebus: tik jų imitacija

  • 2022-12-27 at 16:48
    Permalink

    Man tai akį rėžia užrašas “Politinė kampanija prasideda 2022 spalio 7 d.”
    Dabar kelinta diena?

    Politiškai giminingo miesto – Kauno – opozicija savo politinę kampaniją pradėjo dar liepos mėnesį, kai Veryga pristatė partijos prioritetus ir veiklos gaires, o prieš kelias savaites konservatoriai per Delfi TV surengė partijos pristatymą, pateikdami miesto viziją, kiekvienam partijos kandidatui leidžiant pačiam prisistatyti ir pateikti idėjas Kaunui. Toli gražu ne viskas buvo tobula, bet visgi bent kažkokia idėjinė kova,

    O ką Širvintos?… Atskiri politikai kažką krutina, jei tuo giliau specialiai pasidomėti, bet partinės-idėjinės veiklos nematyti nei su žiburiu. O kam? Čia gi nereikia stipriai ruoštis, reklamuotis, verstis per galvą rinkėjams įtikti. Konkurentai juk itin silpni, neturi patirties ir jokio įdirbio. Lankstinukų pamėtysime ir lengvai paimsime…

Comments are closed.