Lai žaismingas triušis suteikia mūsų gyvenimui ryškių spalvų ir potyrių

Nuotraukoje:  Aš savo laimės triušiuką jau pagavau. O Jūs?

    Paskutinius žingsnelius tipena dar vieni metai. Išdidusis tigras išeina užleisdamas vietą linksmajam triušiui. Pasirodo, nauji metai bus juodojo vandens triušio.

   Kokie jie buvo? Man asmeniškai – dryžuoti kaip pats tigro kailis: netektys ir atradimai keitė vieni kitus. Džiugina sutikti žmonės. Šiemet ypatingai daug jų sutikau gerų ir nuoširdžių. Visa šeima džiaugiamės sūnaus sėkme laikant abitūros egzaminus ir laimėjus stipendiją studijoms. Ačiū visiems, kurie džiaugėsi kartu. Žinoma, liko ir neišsipildžiusių svajonių. Bet išsipildė tai, ko net nesitikėjau.

   Kokie metai buvo „Krašto žinioms“? Nelaimėjus projektų finansavimo, metai nebuvo lengvi. Tačiau buvo darbingi. Noriu nuoširdžiai padėkoti buvusiems kartu. Ačiū skaičiusiems ir minčių pametėjusiems. Ačiū, kad dalinotės džiaugsmais ir rūpesčiais. Ačiū pasitikėjusiems ir sakiusiems „tik jūs niekam nesakykit, kad čia aš pasakojau“. Nuoširdus ačiū kritikavusiems. Be visų jūsų „Krašto žinios“ būtų kitokios.

   Kaip sakė Motina Teresė – jei nori pakeisti pasaulį, eik namo ir mylėk savo šeimą. Šiandien ypač svarbu tai prisiminti. Kviečiu visus atsigręžti į savo šeimas. Juk tik šeima bus šalia visada, tad kuo daugiau gerų emocijų investuosime į savo šeimą, tuo laimingiau gyvensime. Net ir astrologai žada, kad juodojo triušio metai – šeimos santarvės ir ramybės metai.

   Miela „Krašto žinių“ šeima, žinau, kad ir naujuose metuose sulauksime įvairiausių išbandymų, bet tikiu, jog kiekvienas mūsų rasime būdų juos įveikti. Būkime laimingi, sveiki ir turtingi, tegul metai bus nepaprasti, kad įveiktumėm kiekvieną vingį ir kiekvieną slenkstį! Ir visai nesvarbu, būsime kartu ar išsilakstysime kaip tie triušiukai, kiekvienam linkiu geros kloties.

   Stipriai apkabinu visus – gerų Naujųjų metų!

    Lai žaismingas triušis suteikia mūsų gyvenimui ryškių spalvų ir potyrių, lai padrąsina mus nerti į nežinomas pievas, kad atrastume save ir dar gražesnes savo savybes, apie kurias net nenumanėme.

 Nuotraukoje:  Aš savo laimės triušiuką jau pagavau. O Jūs? 🙂 

Su Jumis ir dėl Jūsų

Neringa ir Krašto žinios

3 thoughts on “Lai žaismingas triušis suteikia mūsų gyvenimui ryškių spalvų ir potyrių

  • 2023-01-02 at 15:17
    Permalink

    Linkejimai visai komandai !!

  • 2023-01-02 at 15:17
    Permalink

    Linkejimai visai komandai !!

  • 2023-01-02 at 07:52
    Permalink

    Su Naujaisiais metais sveikinu visą “Krašto žinių” šeimą – te įžengę metai atneša Jums tik malonias permainas. Kūrybingų ir turtingų kilniomis ir išsipildančiomis svajonėmis metų Jums linki Širvintų PGT bendruomenė.
    Pagarbiai,
    Jonas J.

Comments are closed.