Ir vėl nauja galimybė susitikti su Širvintų rajono gyventojais ir padiskutuoti jiems rūpimais klausimais

/ ALYTĖ SKEBERIENĖ, Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus pirmininkė /
  Ir vėl pirmadienis, ir vėl nauja galimybė susitikti su Širvintų rajono gyventojais ir padiskutuoti jiems rūpimais klausimais. O tokių gauname išties nemažai. Džiugina, kad domitės ir klausiate. O klausimų gauname įvairių. Štai visai neseniai mums buvo persiųstos nuotraukos, kuriose užfiksuota tragiška vietinių kelių būklė. Tos nuotraukos pasklido ir socialiniuose tinkluose, kilo daug diskusijų, komentarų. Ir nors buvo bandoma dėmesį nukreipti į tai, kad tos nuotraukos darytos neva seniau, tačiau šį rytą gautas dar vienas pranešimas, kad kelyje Beivydžiai – Anciūnai dėl labai prastos kelio būklės šį savaitgalį įvyko eismo įvykis – automobilis nuvažiavo nuo kelio. Kelias yra vietinis, tad jo priežiūra turi rūpintis seniūnas. Kaip patikino savivaldybės darbuotoja, seniūnai turi visas priemones vietiniams keliams prižiūrėti. Susisiekus su seniūnu pastarasis užtikrino, kad šis kelias nėra jau tokios prastos būklės, jis išvalytas. Paaiškinta, kad keliai valomi priklausomai nuo oro sąlygų, nubraukiami traktoriaus “peiliais”, jei susidariusi plikšala, pabarstomi druskos smėlio mišiniu.
   Net jei paaiškėtų, kad mus pasiekusios nuotraukos darytos prieš kelias savaites, tai nepasiteisinimas. Rajono gyventojai moka mokesčius ir tikisi, kad už juos gaus viešąsias paslaugas. Nuotraukose matosi, kad ant kelio jau susiformavusios ledinės provėžos, o tai ne vienos dienos rezultatas. Tokios būsenos kelias neturėtų būti nei šiandien, nei prieš savaitę, nei prieš mėnesį. Beje, paskutinės dvi nuotraukos darytos šeštadienį, tad tokia kelio būklė tikrai buvo užfiksavimo momentu. Bet, kaip rašo gyventojai, mūsų rajone tik miesto centras blizginamas. Atokesnių kaimo gyventojų rūpestis jais nepasiekia.
Jei ir Jums kelia rūpestį rajono keliai, laukiame Jūsų nuotraukų komentaruose arba el. paštu alyteskeberiene@gmail.com
   Primename, kad kiekvieną pirmadienį nuo 17 iki 19 v. laukiame Jūsų adresu Vilniaus g. 77, 3 a. pokalbiams, diskusijoms. Taip pat galite mums rašyti el. laiškus arba skambinti telefonu 8 65 66 44 99. Mielai atvažiuosime į Jūsų gyvenamąją vietovę, susitiksime, pasikalbėsime. Bendraukime. Mes ateiname tam, kad Jus išklausyti ir kartu ieškoti problemų sprendimų būdų, nes MUMS RŪPI JŪSŲ NUOMONĖ.
Politinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-54