Kernavėje apkandžiota mergaitė

   Socialiniuose tinkluose jau ne pirmą kartą rašoma, kad Kernavėje prie Balto tilto vis vaikštinėja vienas šuo ir puola praeivius, jų augintinius.

   Šį kartą šuo užpuolė mergaitę bei ją apkandžiojo.

   Žinoma, ne gyvūnas kaltas, kad yra neprižiūrimas.

  Retorinis klausimas, kada už viešąją tvarką atsakingi asmenys ims dirbti ir reaguos į gyventojų nusiskundimus?

2 thoughts on “Kernavėje apkandžiota mergaitė

  • 2023-02-15 at 23:04
    Permalink

    Gerai, kad sausio mėnesį Širvintų rajonas nedalyvavo turizmo parodoje “Litexpo” ir neužsiėmė Kernavės reklamavimu. Mažiau atvykstančių – mažiau problemų.

  • 2023-02-15 at 09:09
    Permalink

    Apie be globos gyvūnus galite skambinti, kiek norite, niekas nereaguoja. Skambinau Širvintų įmonei, atsakymas nieko negalime padėti, skambinkite gyvūnų globos namams. Perskambinau kiek tik jų suradau internete. Jokios teigiamos reakcijos. Kaip nekeista skambinau ir tai įmonei, kuri atstovavo Širvintų kaime gyvūnų paėmimui iš gyventojo ir kuriai buvo iš savivaldybės sumokėta 8000 Eur (buvo rašyta, kad jokių paslaugų neatliko). Tos įmonės atsakymas, kadangi mes esame Klaipėdoje, tai kreipkitės į Vilniaus gyvūnų prieglaudą. O Vilniaus įmonės atsakymas – vietų nėra.
    Kam rūpi mūsų rajono žmonės? Kodėl mes tokius žiaurius įvykius netalpiname į Širvintų rajono savivaldybės feisbuką, vietoje sumontuotų gražių nuotraukų. Kur mūsų feisbukinė, stendinė valdžia?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Comments are closed.