Vasario 23 d. Ukmergės ūkininkai Širvintose dalins pieną

Mieli širvintiškiai,

   Daug atgarsių sukėlė pirmas mano bandymas Širvintose organizuoti pieno dalinimo akciją ir taip prisidėti prie pieno ūkių protesto. Teko skaityti kai kurių vietinių žurnalistų tendencingą informaciją, bandant mane šmeižti. Tokie metodai žinomi, juk dalyvauju rinkimuose į savivaldybės tarybos narius ir esu politinis konkurentas. O kaip elgiamasi su konkurentais mūsų rajone jau seniai žinoma.

   Teko skaityti ir gan nemandagių pasisakymų socialinių tinklų komentaruose. Tačiau, turbūt, nedaugelis žinote, kodėl ta akcija nepavyko. Kaip minėjau, esu kandidatas, todėl dalinti pieno pats negaliu, nes tų pačių politinių konkurentų būčiau apkaltintas rinkėjų papirkinėjimu. Todėl dalyvauti toje akcijoje pakviečiau kitus kelis rajono ūkininkus. Deja, matyt, politinėje kovoje visi ginklai tinkami.

   Ūkininkai gavo signalų, perspėjimų, kad toje akcijoje, kurią organizavau aš, jie nedalyvautų, nes užsitrauks merės nemalonę. Ir atvykus į numatytą pieno dalinimo vietą išties teko susidurti su tuo, kad iš automobilių buvome stebimi net ir valdžios atstovų. Pamatę tai, ūkininkai atsisakė dalyvauti pieno dalinime.

   Šią akciją man organizuoti Ukmergėje puikiai pavyko. Ten buvo išdalinta apie 400 litrų pieno. Nes tame rajone valdžia ne tik kad nesiima kažkokių represinių priemonių, bet, atvirkščiai, palaiko ūkininkus.

  Net ir lydimas šmeižto akcijų aš rankų nenuleidžiu. Atsiprašau visų, kurie tą dieną taip ir nesulaukė Širvintose pieno. Bandau ir vėl. Tik šį kartą pienu su Jumis prižadėjo pasidalinti Ukmergės ūkininkai, kurie nesusaistyti su mere jokiais ryšiais, kuriems jokios neigiamos įtakos ūkininkavimui ji padaryti negali.

   Todėl informuoju, kad vasario 23d. 13.30 val. senosios Maximos aikštelėje ir vėl organizuoju dar vieną pieno dalinimo akciją ir labai tikiuosi, kad šį kartą pavyks. Esant rinkiminiam periodui turiu žymėti kaip politinę reklamą.

Darius Šepkus, ūkininkas ir kandidatas į Širvintų rajono savivaldybės tarybą

Politinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-62

One thought on “Vasario 23 d. Ukmergės ūkininkai Širvintose dalins pieną

  • 2023-02-19 at 20:20
    Permalink

    Ačiū ūkininkui už drąsų žingsnį, kadangi visi, kurie vykdo veiklą bijo sulaukti komisijų, tikrintojų.
    Ačiū, kad paprasti ir vyresnio amžiaus žmonės gaus natūralaus pieno už ačiū.
    Dažnai pasikalbu su smulkiais verslininkais, kurie teigia, kad norėtų tokios rajono valdžios, kuri atsigręžtų į rajono gyventojus, gintų jų interesus.
    Mūsų rajono valdžia, nekurianti materialinių vertybių, o feisbukinė su montuotomis gražiomis nuotraukomis. Ir joms sunku suprasti tų žmonių, kurie uždirba patys sau duoną, gyvenimą.

Comments are closed.