Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus kandidatai – Arvydas Miselis ir Rimantas Kanapienis

 Pristatome Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltus kandidatus į tarybos narius 2023 m. kovo 5 d. savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose pagal reitingavimo sąrašą.

Nr. 9 sąraše –  Arvydas Miselis

  Širvintų kraštas man yra savas, čia gimiau ir gyvenu dabar. Čia užaugo mano dukros, čia auga mano anūkai. Todėl man svarbu, kad Širvintų rajone būtų patogu ir gera gyventi. Būdamas tarybos nariu inicijuosiu ir palaikysiu sprendimus, kurie skatins medicininių paslaugų plėtrą ir kokybę. Rajono žmonės turi gauti tinkamas medicinines paslaugas Širvintose, nes ne kiekvienas gali pasiekti Vilniaus ar Ukmergės gydymo ar medicininės reabilitacijos įstaigas.

Nr. 8 sąraše – Rimantas Kanapienis

  Mes, širvintiškiai, turime kuo didžiuotis – esame savo krašto patriotai, puikūs savo sričių specialistai, turime žingeidų jaunimą, gražias jaunas šeimas, sumanius ūkininkus, veiklias ir kūrybingas miesto ir kaimo bendruomenes.

  Esu pasiruošę dirbti ir didelį dėmesį skirti nusikalstamumo prevencijai. Dirbdamas komandoje sieksiu paslaugų socialiai jautrioms gyventojų grupėms užtikrinimo, taip pat viešųjų miesto erdvių ir paslaugų pritaikymo žmonių, turinčių negalią, poreikiams.

Politinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-77