Santykiai visam likusiam gyvenimui? Tai tikrai yra įmanoma

   Žvelgiant į statistiką, matyti, kad skyrybų rodiklis yra labai didelis. Belieka tik pridurti, kad tai tikrai nėra nuosprendis, laukiantis visų porų. Priešingai, tikrai įmanoma sukurti santykius, kurie truktų visą likusį gyvenimą. Kaip tai padaryti? Turime keletą patarimų.

Kalbėkitės

   Kad ir kaip banaliai bei paprastai tai beskambėtų, tačiau kalbėjimasis yra vienas geriausių bei patikimiausių raktų į visą gyvenimą besitęsiančius santykius. Taigi, kalbėkitės kuo daugiau ir kuo dažniau – būtent pokalbių metu ne tik dar geriau pažinsite savo antrą pusę, bet ir taip pat abu turėsite galimybę išsakyti, kas jums labiausiai patinka ir kas nepatinka. Tai leis laiku daryti išvadas ir keisti savo poelgius, o tai – neabejotinai leis kurti geresnę santykių kokybę.

Raskite laiko tik sau

  Dar vienas svarbus dalykas, kurio irgi nereikia pamiršti, jei jūsų tikslas yra visą gyvenimą trunkantys santykiai, tai – laikas, kuris bus skirtas vien tik jums. Ne paslaptis, kad žmogus laimingiausias jaustis poroje gali tik tuo atveju, jei nepamiršta savęs, skiria pakankamai dėmesio ir laiko savo poreikiams ir pomėgiams. Kiekvienam iš mūsų yra reikalingos tos valandos, kurias praleidžiame būdai vieni – be kolegų, ne draugų, ir be savo antrosios pusės. Taigi, dar vienas dalykas, kurio tikrai svarbu nepamirši, kad santykiai gyvuotų visą gyvenimą, tai – laikas, kurį skirsite tik sau.

Išbandykite naujus dalykus

  Ne paslaptis, kad kiekviena pora galėtų išvardinti tikrai ne vien dalyką, kurį mėgsta ir stengiasi juo mėgautis kuo dažniau. Ir tai puiku – nesvarbu, kas tai bebūtų – mėgstama veikla, patiekalas ir t.t., kiekvieną kartą, kai tuo mėgaujatės, patiriate daug gerų emocijų. Tačiau taip pat svarbu nepamiršti, kad vienas dalykų, kurį būtina užtikrinti, norint, kad santykiai truktų visą gyvenimą, yra rutinos vengimas. Na, o jos išvengti bus tikrai paprasta, jei drąsiai išbandysite naujus dalykus. Na, o erotikos prekės galėtų tapti vienu iš jų.

  Belieka tik daryti išvadą, kad kurti visą gyvenimą truksiančius santykius ne taip jau ir sunku – tiesiog raskite laiko pokalbiams, praleiskite laiko tik su savimi, ir drąsiai išbandykite naujus dalykus.

Užsakymas ŠS Nr. 22-22