Alytė Skeberienė: Į savivaldos rinkimus einu su puikia komanda

   Dar kelios dienos ir vėl spręsis rajono likimas. Nuo Jūsų apsisprendimo prie rinkimų balsadėžių priklausys, kokiu keliu judėsime. Ar, bijodami dėl savo, savo artimųjų darbo vietų išsaugojimo turėsime nuolankiai paminti savo teises? Ar ne dėl savo profesinių gebėjimų, bet dėl rodomo nuolankumo, noro įsiteikti ar net nusižeminimo lauksime malonės ir privilegijų? Ar leisime mus valdyti baimei ir žmogiškojo orumo pažeminimui? Turime daug šių apraiškų mūsų rajone. Dabar mes negalime to pakeisti, nes Jūs bijote viešai kalbėti, liudyti. Bet mes norime keisti šią situaciją ir dirbsime ta kryptimi.

   Į savivaldos rinkimus einu su puikia komanda. Nors esam visi skirtingi, turim privalumų, gal turim ir trūkumų, bet to nebijom, nes esam žmonės, nepersunkti narcisizmo, nepervertinantys savo reikšmės, nelydimi nuolatinio noro būti didingiems ir ypatingiems. Bet visus mus jungia noras gyventi orioje aplinkoje, kur nebijoma pasilabinti su, kad ir kitokias politines pažiūras turinčiu, kaimynu ar susitikti su kitos partijos marškinėlius dėvinčiu draugu.

 Džiaugiuosi, kad į mano kvietimą prisijungti prie komandos ir tapti kandidate į merus atsiliepė Irena Sližauskienė. Daugelis ją pažįstate iš tos aktyvios, daugiau nei 40 metų veiklos dirbant švietimo sistemoje. Ilgus metus dirbusi Širvintų pradinės mokyklos direktore, Irena pasižymėjo puikiomis lyderio savybėmis. Tai atsakinga, kompetentinga, gebanti suburti bendruomenę, turinti idėjų ir gebanti jas įgyvendinti mokyklos vadovė. Jos inicijuotų tarptautinių projektų dėka buvo stipriai praturtina mokyklos edukacinė bazė. Mokykloje dirbantis pedagogų kolektyvas šių projektų dėka turėjo galimybes gilinti savo žinias.  O tai įtakojo puikius ir aukštai vertinamus mokinių pasiekimus ne tik rajone, bet ir respublikoje. Net 15 metų ši mokykla garsėjo kaip sportiškiausia mokykla Lietuvoje. Už metodines žinias, už puikius vadybinius gebėjimus, mokyklos tikslų įgyvendinimą Irena Sližauskienė yra  ne kartą apdovanota ne tik rajono vadovų, bet ir Švietimo ir mokslo ministerijos padėkos raštais.

   Kviečiu balsuoti už Ireną Sližauskienę ir Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Širvintų skyriaus komandą.

  Esam pasiryžę dirbti VISIEMS ir KIEKVIENAM!

  Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus pirmininkė, Širvintų rajono savivaldybės tarybos narė Alytė Skeberienė

Kandidatuojanti į mero pareigas Irena Sližauskienė

   Mano gyvenimo vertybės – pagarba kiekvienam žmogui ir jo nuomonei, gebėjimas jį išgirsti, tikėjimas jo galimybėmis. Mano veiklos prioritetas – laisvas ir laimingas žmogus, kuris gyvendamas savo krašte, nepaisant socialinės padėties, partinės priklausomybės ar giminystės ryšio, turi lygias galimybes dirbti, užsidirbti bei siekti karjeros ir kurti savo gyvenimą čia ir dabar. Manau, kad mano sukaupta profesinė ir gyvenimiškoji patirtis, didžiulis noras teisingai ir atsakingai dirbti vardan savo krašto žmonių, leis pelnyti Jūsų pasitikėjimą. Todėl, jeigu būsiu išrinkta mere, pažadu sąžiningai dirbti Širvintų krašto žmonėms, dirbti, kad kiekvienas žmogus jaustųsi gerbiamas ir būtų savo krašto šeimininku. Laikas save valdyti patiems, metas tikrai savivaldai, tikrai demokratijai.

Politinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-86