A.Skeberienė: noriu Jums tarti didelį dėkui už pasitikėjimą

Mieli Širvintų krašto žmonės,

   Šį rytą noriu Jums tarti didelį dėkui už pasitikėjimą, kurį parodėte mums, naujai, vos kiek daugiau nei prieš metus susikūrusiai, Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ partijai. Tai buvo pirmieji mūsų rinkimai, pirmoji patirtis juos organizuojant, todėl visų Jūsų balsai, parodytas pasitikėjimas mumis, labai svarbūs. Sugebėjome koja kojon žengti su partijomis, kurios politinėje padangėje žiba jau ne vieną dešimtmetį. Mums pavyko įkurti skyrių Širvintose, pavyko surinkti dvigubai daugiau parašų, reikalingų partijai dalyvauti rinkimuose, mums pavyko suburti kandidatų sąrašą, pavyko pasiekti finišo tiesiąją ir gauti Jūsų pasitikėjimo balsus.  Į rinkimus ėjome sąžiningai, todėl šiandien galime drąsiai Jums žiūrėti į akis – savo vertybių dėl balso neišdavėme. Kiekvieną Jūsų balsą vertiname kaip ryškų spindulį tamsos ir visa kaustančios baimės karalystėje. Tai mus įpareigoja ir motyvuoja su dar didesne energija Jums.

  Labiausiai džiaugiamės suburta komanda. Politikos naujokai rinkimų maratone įrodė savo ištvermę, atsparumą spaudimui ir ištikimybę demokratijos vertybėms. Šių vertybių ir toliau laikysimės mūsų politiniame kelyje. Milžinišką ačiū tariame savo laiko negailėjusiems komisijų nariams, stebėtojams. Ačiū visiems, kurie skatinote, motyvavote, patarėte, padėjote. Be jūsų pagalbos būtų buvę daug sunkiau.

  Dar kartą dėkojame visiems ir pažadame, kad nebūsime partijos skyrius, dirbantis tik rinkimams, nebūsime tarybos nariais, tik paklusniai keliančiais rankas posėdžiuose, visuomet būsime atviri Jūsų pasiūlymams ir iniciatyvoms.  Ir jei Jums artimos demokratijos vertybės, laukiame Jūsų prisijungiant!

  Padėkoti noriu ne tik kaip Širvintų demokratų skyriaus pirmininkė, bet ir kaip naujai kadencijai išrinkta tarybos narė. Praėjusioje kadencijoje įrodžiau, kad ryžtingai ir atsakingai ėmiausi naujos mano gyvenime veiklos, nesitaiksčiau ir nepritariau abejotiną vertę rajonui nešančiais sprendimais, kėliau į viešumą problemas. Nepaisant patiriamo spaudimo, kartais net pereinančio į mobingą ar patyčias, ir toliau laikysiuos tų pačių vertybių, ir toliau būsiu atvira Jūsų pozicijai, ir toliau sieksiu, kad rajono gyventojai turėtų galimybę dalyvauti sprendimų priėmime, kad jų balsas būtų išgirstas, nes esu nepriklausoma nuo rajono valdžios malonių ir nebijanti susidorojimo.    Ačiū už Jūsų drąsą ir ryžtą lydėti mane nelengvame mūsų rajone opozicijos politiko darbe.

  Su Jumis ir dėl Jūsų, Širvintų rajono savivaldybės tarybos narė, Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Širvintų skyriaus pirmininkė Alytė Skeberienė

Politinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-88