Širvintų socialdemokratai keičia krepšinio lankų tinklelius

 Širvintų socialdemokratai šį pavasarį pradėjo vieną iš savo naujų iniciatyvų, skirtą visiems krašto krepšinio mylėtojams. Nusprendėme visame rajone viešosiose erdvėse esančiose krepšinio aikštelėse pakeisti susidėvėjusius, nuplyšusius krepšinio lankų tinklelius ir/arba juos pakabinti ten, kur jų nėra.

   Šia iniciatyva mes jokiu būdu nebaksnojame bet kokių valdžios ar bendruomenių atstovų, kad jie nesirūpina ar neprižiūri savo erdvių. Mes suprantame, kad, galbūt, ne visada galima visur suspėti, ne viską galima sužiūrėti. Galbūt mes padėsime sutaupyti truputėlį lėšų, kurias bus galima skirti kitiems sporto mėgėjų poreikiams.

   Praėjusią savaitę nestokodami geros nuotaikos ir gražių emocijų kartu su bičiuliais apsilankėme ir pakeitėme tinklelius J. Janonio gatvėje Širvintose, Jauniūnų, Šiaulių, Alionių kaimuose. Šią savaitę vyksime dar ir į kitas numatytas vietas. Gali būti, kad kai kurių vietų nepamatysime, todėl prašome informuoti tel. 8 614 52549 (arba SMS) apie vietas, kuriose yra poreikis šiai mūsų iniciatyvai – mes būtinai atvyksime ir pakabinsime naujus tinklelius.

   Savo iniciatyvomis, nors ir mažais darbais, norime prisidėti prie visų rajono gyventojų gerovės ir laisvalaikio kokybės ir nežadame sustoti. Jau dabar rengiamės ir naujam projektui, kuris bus skirtas visiems žūklės mylėtojams, kurį pavadinome „Nei žvyno, nei uodegos“, bet apie tai kitą kartą, kai ji jau prasidės…

Širvintų socialdemokratų informacija