Musninkuose įvyko krepšinio turnyras „Nepriklausomybės akto signataro kunigo Alfonso Petrulio taurei“ laimėti

   Žalgirio mūšio dieną Musninkuose įvyko krepšinio turnyras „Nepriklausomybės akto signataro kunigo Alfonso Petrulio taurei“ laimėti. Jame dalyvavo iš anksto užsiregistravusios šešios komandos: „Barbora“, „Kernavė“, „Džinglai“, „Švyturys“, „Šembreikeriai“ ir šeimininkai „Musninkai“. Pirmieji (likus dviems valandoms iki turnyro pradžios!) į lauko krepšinio aikštelę prie Musninkų Alfonso Petrulio gimnazijos atvyko „Švyturio“ krepšininkai. Vėliau sugužėjo ir kitos komandos. Turnyro pradžią paskelbė ir iškilmingas kalbas sakė turnyro globėjas, Musninkų ir Kernavės parapijų klebonas, Marius Talutis bei Musninkų seniūnė Birutė Jankauskienė.
Turnyre komandos turėjo žaisti du kėlinius po 10 minučių, kuriuose laikas buvo stabdomas tik paskutines dvi antrojo kėlinio minutes.

Aistros užvirė jau nuo pirmojo susitikimo tarp „Barboros“ ir „Kernavės“. „Barboros“ komanda dar pirmajame kėlinyje buvo nubausta dviejomis techninėmis pražangomis, o sunkiai įsibėgėjusios komandos pirmąjį kėlinį baigė rezultatu 4:11. Antrajame kėlinyje „Barboros“ vyrukai dar daugiau diskutavo su teisėjais ir tarpusavyje, buvo nubausti dar viena technine pražanga, o „Kernavės“ komanda kaip garvežys nurūko į priekį ir antrąjį kėlinį laimėjo rezultatu 31:7. Galutinis rungtynių rezultatas 42:11 „Kernavės“ naudai. „Barboros“ komandoje naudingiausiai ir rezultatyviausiai žaidė 9 taškus pelnęs, ir tiek pat naudingumo balų surinkęs Ovidijus Grigas. „Kernavės“ komandoje rezultatyviausias buvo Andrius Kazlauskas su 11 taškų. Naudingiausiai (20 naudingumo balų) žaidė 13 kamuolių atkovojęs ir 6 taškus pelnęs Rokas Dubauskas.

  Antrose rungtynėse susitiko „Džinglai“ ir „Švyturys“. Prieš turnyrą traumų gerokai praretinta „Džinglų“ komanda bandė kovoti su jaunaisiais Širvintų sporto centro auklėtiniais. Deja, po aibės praleistų greitų atakų abu kėlinius pralaimėjo: atitinkamai 19:12 ir 23:17 bei galutiniu rezultatu 29:42 turėjo pripažinti „Švyturio“ pranašumą. Pastarosios komandos gretose rezultatyviausias buvo Arnas Bulonas – 12 taškų. Naudingiausias su 24 naudingumo balais – Ugnius Romaška (10 taškų ir 11 atkovotų kamuolių). „Džinglų“ komandoje dominavo Karolis Jankauskas (14 taškų ir 23 naudingumo balai).
  Trečiose rungtynėse antrą kartą į kovą stojo „Barboros“ komanda. Jų varžovai buvo vieni turnyro favoritų, grėsmingieji „Šembreikeriai“. Pirmajame kėlinyje „Šembreikerių“ greičiai buvo ryškiai per dideli, todėl „Barboros“ komanda stipriai atsiliko 0:27. Antrajame kėlinyje „Barbora“ labiau susikoncentravo į žaidimą ir sugebėjo gerokai lygiau sužaisti su akseleratoriaus pedalą atleidusiais varžovais. Kėlinio rezultatas – 10:17. Galutinis rezultatas 10:44 „Šembreikerių naudai. „Barboros“ komandoje rezultatyviausias ir naudingiausias vėl buvo Ovidijus Grigas (6 taškai ir 8 naudingumo balai). „Šembreikerių“ gretose rezultatyviausias buvo Eimantas Amulis (8 taškai). Naudingiausias – Žygimantas Čižius (18 naudingumo balų).
Ketvirtose rungtynėse buvo laukta galimos intrigos. Prieš rungtynes praradusi vieną iš lyderių Ugnių Romašką, „Švyturio“ komanda vis tiek nestokojo noro ir pasitikėjimo įrodyti ko yra verti prieš turnyro šeimininkus. Rungtynių pradžioje tritaškį metimą pataikęs Rūtenis Milašas išvedė šeimininkus į priekį. Nors Kernius Raišys tuoj pat atsakė tritaškiu nuo lentos, neilgai trukus „Musninkų“ krepšininkai geležine gynyba supančiojo greituosius širvintiškius ir pirmąjį kėlinį laimėjo 22:5. Antrasis kėlinys sužaistas apylygiai 12:8 „Musninkų“ naudai. Kėlinio pabaigoje nesutikdamas su teisėjo sprendimu vienas iš „Švyturio“ krepšininkų buvo nubaustas „mechanine“ pražanga, kas labiausiai nudžiugino rungtynes stebėjusius „Barboros“ krepšininkus. Tokiu būdu, nors buvo įspėti prieš startą, dalyviai aukojo 10 Eur sumą Musninkų Švč. Trejybės parapijai. Galutinis rungtynių rezultatas 34:13 „Musninkų“ komandos naudai. „Švyturio komandoje rezultatyviausias buvo veržlusis Džiugas Janovskis pelnęs 7 taškus. Naudingiausiai žaidė 7 atkovotus kamuolius „susiurbęs“ kovingasis Kernius Raišys – 10 naudingumo balų. „Musninkų“ komandoje rezultatyviausiai žaidė žudikas kūdikio veidu Tautvydas Milašas – 10 taškų. Naudingiausias šeimininkų gretose buvo, klebono Mariaus Talučio aukščiausiu Musninkų žmogumi įvardintas Rytis Liutkus (20 naudingumo balų).
   Penktos rungtynės iš pažiūros nežadėjo nieko ypatingo. Prieš turnyro startą su sudėties komplektavimo problemėlėmis susidūrę kernaviškiai stojo į kovą prieš „Šembreikerius“. Priminsime, kad šiais metais finišavusiose Širvintų rajono krepšinio pirmenybėse, trumpiau „Merės taurėje“, pastarieji užėmė garbingą trečią vietą. Be to, ambicingi vyrukai reguliariai treniruodavosi net vasarą. Todėl daugumos dalyvių ir organizatorių nuomone buvo laikomi dvikovos favoritais. Tuo tarpu, vyresni, bet vis dar gražūs „Kernavės“ vyrai krepšinį buvo apleidę jau nuo žiemos pabaigos. Galbūt tai norom ar nenorom „Šembreikerių“ komandai sukėlė minčių apie lengvą pergalę. Visi tikėjosi, kad įjungę reaktyvinius greičius jaunuoliais apibėgios patyrusius varžovus. Taip nemanė „Kernavės“ vyrai. Kuriuos galimai sutelkė turnyro išvakarių iššūkiai, gausi dailiosios lyties palyda bei komandos vadovas Andrius Kazlauskas. Nuo rungtynių pradžios prasidėjo kieta kova. „Kernavė“ vedama Regimanto Mažrimo šovė į priekį. Publikoje nuvilnijo šurmulys. Tai labai nepatiko Domantui Piškinui, kuris pamatė, kad nepakaks būti vien gynybine sistema „Patriot“. Todėl iš arsenalo ištraukė savo „Himars“. Viena raketa nuskrido – pelnytas tritaškis metimas. Sustyguotas skirtingų sistemų darbas – „Patriot“ raketa numuša bekylantį Regimanto Mažrimo užtaisą, skuodžiama į puolimą, galingu dėjimu drebinamas lankas ir pirštas prie lūpų tildantis nuostabos dėl įvykių aikštelėje šūksnius. Neilgai trukus dar vienas galingas Domanto dėjimas iki turnyro pabaigos virpinęs krepšio konstrukciją ir pirmojo kėlinio rezultatas lygus – 10:10. Atrodė, kad Domo sukeltas vėjas užpūs žvakes ant kernaviškių torto, tačiau taip nenutiko. Po pertraukėlės atsigavę patyrę kernaviškiai surakino „Šembreikerių“ puolimą, šie atsakė tuo pačiu. Tačiau kartas nuo karto „Kernavės“ metimai įkrisdavo. Jų varžovus dar bandė gelbėti Žygimantas Čižius, tačiau įkritęs kritinis Regimanto Mažrimo tritaškis metimas sukūrė pirmąją turnyro sensaciją. Galutinis rezultatas 19:14 kernaviškių naudai. Ši pergalė užtikrino „Kernavės“ komandai pirmąją vietą grupėje ir tiesioginį kelialapį į pusfinalį. Regimantas Mažrimas buvo rezultatyviausias (9 taškai) ir naudingiausias (15 naudingumo balų) „Kernavės“ komandoje. „Šembreikerių“ gretose dominavo Domantas Piškinas (7 taškai ir 21 naudingumo balas).
  Grupių etapą užbaigė draugiškųjų „Džinglų“ ir šeimininkų „Musninkų“ komandos. Rungtynių pradžioje įvyko labai nemalonus įvykis. Skausmingą traumą patyrė „Big R“ Rytis Liutkus, kuris toliau rungtyniauti, deja, nebegalėjo. Nepaisant to, „Musninkų“ komanda išrikiavusi mobilias gynybines barikadas gynėsi ir toliau užtikrintai. Rezultatyviausiai (21 taškas) ir naudingiausiai (24 taškai) „Musninkų“ komandoje žaidęs Tautvydas Milašas ėmė versti taškus ir iš po krepšio, ir iš distancijos. Galutinis rezultatas 36:15 (26:11, 10:4) „Musninkų“ komandos naudai. „Džinglų“ gretose kaip liūtas kovėsi Karolis Jankauskas (7 taškai, 11 atkovotų kamuolių ir 21 naudingumo balas). Musninkiečiai užėmė pirmąją vietą grupėje. Tokiu būdu, kaip ir kaimyninės parapijos (globojamos to paties klebono, gal kun. Mariaus maldos padėjo?) komanda, tiesiogiai pateko į pusfinalį. Na, o jų varžovams teko ruoštis ketvirtfinaliui.
Komandų rikiuotė po grupių etapo:
A grupė
1. Kernavė
2. Šembreikeriai
3. Barbora.
B grupė
1.Musninkai
2. Švyturys
3. Džinglai.
  Po grupių etapo buvo paskelbta pertraukėlė skirta žiūrovams, dalyviams, teisėjams ir sekretoriato darbuotojams atsikvėpti ir pasistiprinti. Turnyro teisėjams ir sekretoriatui buvo pasiūlyti specialūs pietūs (įvertinimą galite parašyti komentaruose po straipsniu).
Atsipūtę dalyviai grįžo į aikštelę. Pirmajame ketvirtfinalyje didelės intrigos nesulaukta. „Šembreikeriai“ gana lengvai įveikė nuvargusius „Džinglus“ (šešiese žaidė antras rungtynes iš eilės) rezultatu 31:11 (16:4, 15:7). Šiose rungtynėse, „Šembreikerių“ komandoje, iššovė Lukas Endrikaitis (11 taškų ir 14 naudingumo balų), o „Džinglų“ komandoje tradiciškai naudingiausias buvo Karolis Jankauskas (12 naudingumo balų); rezultatyviausias – Linas Remeika (5 taškai). „Džinglams“ komandinis turnyras baigėsi, o „Šembreikeriai“ pateko į pusfinalį, kuriame jų jau laukė šeimininkai.
  Antrajame ketvirtfinalyje laukta lengvo „Švyturio“ pasivaikščiojimo. Grupių etape „Barboros“ krepšininkai savo emocinga kova užkariavo žiūrovų simpatijas (ypatingai iš kairiausios bei dešiniausios palapinių). Galbūt to įkvėpti jie sužaidė savo rezultatyviausias turnyro rungtynės ir taip savotiškai trinktelėjo durimis – 22:40 (13:27, 9:13) „Švyturio“ pergalė. Pastarųjų gretose rezultatyviausias ir naudingiausias buvo Kernius Raišys (12 taškų, 19 naudingumo balų). „Barboros“ gretose rezultatyviausias ir naudingiausias buvo, visus šovinius iššaudęs Ligitas Grigas (12 taškų, 15 naudingumo balų), pataikęs keturis tritaškius metimus. Žiūrovai „Barboros“ komandą išlydėjo gausiais plojimais, kurių jie nusipelnė, nes sugebėjo suvaldyti savo emocijas ir garbingai užbaigti turnyrą. „Švyturio“ komanda galėjo ruoštis pusfinaliui prieš „Kernavę“.
Po ketvirtfinalių startavo tritaškių konkursas. Dalyviai turėjo mesti 20 metimų (vienas taiklus metimas – 1 taškas) iš 5 skirtingų padėčių, o jiems kamuolius padavinėjo komandos draugai. Po serijos metimų liko keturi geriausi, sutapimas ar ne – į tą patį krepšį metę, konkurso dalyviai:
Regimantas Mažrimas (Kernavė) – 11 taškų,
Rūtenis Milašas (Musninkai) – 10 taškų,
Simas Litinskas (Musninkai) – 10 taškų,
Rokas Gatelis (Musninkai) – 9 taškai.
Po dar vienos serijos liko du stipriausi:
Regimantas Mažrimas – 11 taškų,
Rūtenis Milašas – 9 taškai.
  Finale Rūtenio taikiklis užsikirto – 6 taškai, o Regimantas Mažrimas išliko stabilus – 10 taškų ir pelnytai tapo konkurso nugalėtoju. Labai solidus pasirodymas! Sveikiname!!!
  Po konkurso prasidėjo lemiamos kovos. Pirmajame pusfinalyje kovojo tritaškių konkurso laimėtojo Regimanto Mažrimo į priekį iki tol vesta „Kernavė“ ir sugrįžusio Ugniaus Romaškos sustiprintas „Švyturys“. Rungtynių pradžioje „Kernavė“ veržėsi į priekį, bet „Švyturio“ krepšininkai kėlinio gale pavijo varžovus – 10:10. Antrajame kėlinyje rungtynių svarstyklės krypo tiek į vieną, tiek į kitą pusę ir intriga išsilaikė iki finalinio švilpuko. Kaip žuvis vandenyje po varžovų gynybą nardė Džiugas Janovskis, dar susmeigęs du tritaškius. Kitoje barikadų pusėje pečius surėmė ir savo komandą tempė broliai Kazlauskai. Kelios smulkios detalės, netikslus paskutinis kernaviškių bandymas pelnyti taškus (Regimanto Mažrimo tritaškis išsisuko iš lanko) ir „Švyturio“ komanda pateko ten, kur norėjo būti – į turnyro finalą. Jų gretose geriausiai pasirodė jau minėtas Džiugas Janovskis (17 taškų ir 20 naudingumo balų). Tritaškių konkursas galimai išvargino per plauką rungtynių herojumi netapusį Regimantą Mažrimą, kuris nemažai laiko diskutavo su teisėjais ir užsidirbo techninę pražangą, taip paremdamas savo mylimą parapiją. Jo paliktus batus solidžiai užpildė komandos vadovas Andrius Kazlauskas (11 taškų, 16 naudingumo balų).
  Antrajame pusfinalyje susigrūmė geri draugai, kituose turnyruose neretai į vieną komandą susibūriantys – „Musninkų“ ir „Šembreikerių“ krepšininkai. Nuo pradžių užvirė kieta kova. Pirmame kėlinyje musninkiečiai pratinosi prie karštos saulės nuo kurios komandos draugų jau nebeužstojo Ryčio Liutkaus šešėlis. Jo vietą užėmė panašią traumą ilgą laiką gydęsis ir be rimtesnio pasiruošimo turnyre startavęs Ričardas Gelažauskas. Pradžioje kiek reikėjo adaptacijos, tačiau Ričardas sužaidė solidžiai. Komandos keitėsi tiek rezultatyviais, tiek ir nesėkmingais išpuoliais. Pirmavo tai vieni, tai kiti, tačiau kova visada buvo korektiška ir garbinga vieni kitų atžvilgiu. Likus dviems minutėms iki kėlinio pabaigos nutiko dar vienas įvykis, nudažęs komandos „direktoriaus“ galvą keliais sidabrinės spalvos plaukais – Simas Litinskas po nesėkmingo susidūrimo su varžovu krito ant aikštelės grindinio. Kęsdamas skausmą Simas nušokavo link suolelio. Į jo vietą pakaitomis buvo priversti stoti visą turnyrą labai sėkmingai su savo užduotimis tvarkęsi Rokas Gatelis ir Gintautas Milašas. Per 30 sekundžių pertraukėlę, komandos vadovas, pamatęs vis dar ryškia ugnimi degančias Simo akis, kiek nurimo, nes Simas „geležinis žmogus“ ir dar sugrįš. Po pirmojo kėlinio 10:8 pirmavo „Musninkai“. Antrajame kėlinyje sėkmingos musninkiečių gynybos dėka „Šembreikerių“ puolimas sustojo. Tam įtakos galėjo turėti sužaistos papildomos ketvirtfinalio rungtynės, pakol šeimininkai ilsėjosi. Komandinio žaidimo įkvėpti šeimininkai lėtai, bet užtikrintai yrėsi pergalės link. Po 30 sekundžių pertraukėlės sugrįžę „Šembreikeriai“ dar bandė gaivinti intrigą: Eimanto Amulio išpuolis ir Mariaus Strakausko tritaškis mažino skirtumą, tačiau grįžusio Simo Litinsko ir brolių Milašų vedami musninkiečiai pateko į finalą: 28:13 (10:8, 16:5). „Musninkams“ po 8 taškus pelnė Tautvydas Milašas ir Simas Litinskas. Naudingiausias buvo visose aikštelės vietose darbavęsis Tomas Aleinikovas (15 naudingumo balų). „Šembreikerių“ gretose rezultatyviausias Eimantas Amulis (5 taškai), naudingiausias Žygimantas Čižius (7 naudingumo balai).
   Po nedidelės pertraukėlės mažajame turnyro finale susitiko „Šembreikeriai“ ir „Kernavė“. Pirmieji siekė ne tik trečiosios vietos, bet ir revanšo už nesėkmę grupių etape, kuri galimai jiems kainavo finalą. Pyktelėję dėl nesėkmės pusfinalyje, rungtynių pradžioje Žygimanto Čižiaus ir Mariaus Strakausko metimų dėka „Šembreikeriai“ spurtavo 9:1. „Kernavė“ vijosi, bet Žygimanto Čižiaus ir Domanto Piškino dominavimas leido „Šembreikeriams“ turėti nedidelę persvarą. Pačioje rungtynių pabaigoje po taiklaus Regimanto Mažrimo tritaškio metimo komandas skyrė tik vienas taškas. Greita kernaviškių pražanga pasiuntė Domą Piškiną prie baudų metimo linijos. Abu metimus Domas prametė, tačiau kernaviškiams nebeužteko laiko surengti ataką ir pergale galutiniu rezultatu 31:30 džiaugėsi „Šembreikeriai“.
„Kernavės“ gretose geriausiai pasirodė Rokas Dubauskas (10 taškų ir 20 naudingumo balų), o „Šembreikerių“ komandai pusę taškų pelnė ir naudingiausias buvo Žygimantas Čižius (15 taškų ir 21 naudingumo balas).
   Prieš finalą du „Musninkų“ žaidėjai dėl objektyvių priežasčių garsiai suabejojo savo galimybėmis sužaisti finalines rungtynes. Tuo sukeldami galvos skausmą vadovui. „Švyturio“ krepšininkai, priešingai, kaip vienas treneris garsiai pasakė „jautė parako kvapą“. Kova žadėjo būti atkakli. Ir pirmajame kėlinyje ji tokia buvo. Po Ugniaus Romaškos metimų „Švyturys“ veržėsi į priekį. Tačiau tiek jam, tiek Džiugui Janovskiui šeimininkų gynėjų trio Tautvydas Milašas, Rūtenis Milašas ir Simas Litinskas atsakydavo savo taikliais metimais. Pirmąjį kėlinį šeimininkai laimėjo nežymia persvara 13:8. Antrajame kėlinyje „Musninkai“ prisiminė kas jiems nešė pergales turnyro metu ir geros gynybos dėka sustabdė varžovus. Tautvydas Milašas svilino krepšio tinklelį taikliais metimais (vietiniai sakė, kad dar šiandien ryte jis smilko) ir „Musninkų“ bolidas nurūko į priekį. Ugnius Romaška dar bandė gelbėti savo komandą taikliais tritaškiais, bet broliai Milašai ir galimai neužfiksuota nesportinė pražanga dėl kurios apeliavo “Švyturio” krepšininkai (mes būtume nesiginčiję 🙂 ), uždarė rungtynes: 34:20 (13:8, 21:12) ir „Musninkų“ komanda tapo turnyro nugalėtojais. „Švyturys“ turėjo tenkintis antrąja vieta. Jo gretose žvėriškai žaidė Ugnius Romaška (15 taškų ir 21 naudingumo balas), tačiau šeimininkų gretose tamsiausiomis dvikovos akimirkos švietė ryškesnė žvaigždė – Tautvydas Milašas, kuris sužaidė dar įspūdingesnes rungtynes (19 taškų ir 27 naudingumo balai).
Sulaukus atsakingų asmenų prasidėjo apdovanojimų ceremonija. Pirmiausiai buvo padėkota sekretoriato darbuotojams – Karolinai Liutkutei, Kristinai Mikulytei, Linai Surgelaitei, Liudvikui Gelažauskui. Pastarieji gavo specialiai turnyrui pagamintas padėkas ir Musninkų kaimo bendruomenė / Musninkai rural community įsteigtą prizą – labai gražius skėčius. Turnyro įgarsinimu pasirūpino Karolis Gelažauskas ir Stasys Gelažauskas. Už pulto buvo Edvinas Liutkus. Jiems taip pat buvo įteiktos padėkos bei rėmėjų prizai. Sekantys savo valandos sulaukė visais organizaciniais klausimais besirūpinę Rokas Gatelis, Gintautas Sakalauskas, Rytis Liutkus ir Domantas Piškinas – prizai ir padėkos jiems. Padėkos buvo ar bus įteiktos Musninkų kaimo bendruomenė / Musninkai rural community, palapines turnyrui suteikusiai Musninkų bendruomenė “Spindulys” (padėką atsiėmė bendruomenės pirmininkas Alvydas Rolis), taip pat palapines paskolinusiems Musninkų Socialinės Iniciatyvos (padėką atsiėmė pirmininkas Gintautas Sakalauskas), Musninkų Alfonso Petrulio gimnazijai (padėką atsiėmė mokytoja Kristina Gatelienė). Galiausiai buvo padėkota Musninkų seniūnija ir Musninkų Švč. Trejybės parapijai (padėką atsiėmė klebonas Marius Talutis). Trims žmonėms M. Š., E. A. ir J. C., kurie kuklinosi ar negalėjo pasirodyti apdovanojimo ceremonijoje padėkos buvo įteiktos asmeniškai.
  Iškart po padėkų nuspelniusiems žmonės ir organizacijoms įteikimo, buvo įteikti padėkos medaliai griežtiems, bet teisingiems teisėjams iš Elektrėnų ir Kaišiadorių – Konstantinui Bakanovui ir Mamertui Petkevičiui. Vyrukai kantriai kentė saulę ir žaidėjų pretenzijas (beveik visada kantriai). Juos rekomendavo Kaišiadorių ir Elektrėnų rajonų sporto aktyvistas, įvairių sporto renginių organizatorius, ilgametis teisėjas Lukas Žarnauskas.
  Prizines vietas užėmusių komandų žaidėjams buvo užkabinti medaliai, statulėle apdovanotas tritaškių konkurso nugalėtojas Regimantas Mažrimas. Turnyro MVP vienbalsiai buvo paskelbtas ir statulėle apdovanotas Tautvydas Milašas. Galiausiai taurė iš garbingų klebono Mariaus Talučio rankų buvo įteikta nugalėtojų komandos vadovui Tomui Aleinikovui, kuri šiek tiek pasiūbavus tuoj pakilo į viršų. Kartu su ja ir visų Musninkų komandos žaidėjų rankos!!!
  Galiausiai galingo klebono balso vedami visi susirinkusieji sugiedojo Lietuvos Respublikos himną. Po Tautiškos giesmės visi išsiskirstė ir šurmulingas renginys Musninkuose baigėsi…iki kitų metų…!!!
  Trečiosios vietos laimėtojais tapo „Šembreikeriai“: Žygimantas Čižius, Marius Strakauskas, Eimantas Amulis, Lukas Lisauskas (sveikiname su neseniai praėjusiu gimtadieniu ir mokyklos baigimo proga), Modestas Dulaitis, Justas Kupčiūnas, Dovydas Smailys, Rokas Vansevičius, Lukas Endrikaitis ir jo didenybė Domantas Piškinas.
  Antrosios vietos laimėtojai „Švyturys“: Nr. 3 Faustas Bulonas, Nr. 9 Kernius Raišys, Nr. 12 Džiugas Janovskis, Nr. 14 Matas Jagminas, Nr. 24 Ugnius Romaška, Nr. 29 Arnas Bulonas.
  Pirmąją vietą laimėjusiai „Musninkų“ komandai atstovavo: Nr. 2 Tautvydas Milašas, Nr. 05 Rokas Gatelis, Nr. 6 Gintautas Milašas, Nr. 7 Mantas Naraškevičius, Nr. 11 Ričardas Gelažauskas, Nr. 12 Gintautas Sakalauskas, Nr. 13 Tomas Aleinikovas, traumą patyręs Nr. 17 Rytis Liutkus, labai solidžiai komandoje debiutavęs, tačiau irgi traumą patyręs Nr. 21 Simas Litinskas ir Nr. 31 Rūtenis Milašas.
Viešai jau kelintą kartą norime padėkoti Širvintų rajono savivaldybei – jūsų pasidalinto turnyro skelbimo dėka turnyre atsirado bent dvi komandos: A-Č-I-Ū!!!
  Jeigu kam nors pamiršome padėkoti ar ką nors renginys nuvylė, prašome mums atleisti – stengsimės pasitaisyti.
MES UŽ MUSNINKUS!!!

KK “Musninkai” informacija