Širvintiškiai dalyvavo Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” vasaros sąskrydyje

   Rimtomis kalbomis, smagiomis rungtynėmis, įdomiais kolegų pašnekesiais, plačiomis šypsenomis, skambiomis dainomis, trankiais šokiais, džiugiu klegesiu skambėjo savaitgalį Rusnė. Visu tuo vainikuotas buvo ten vykstantis Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” vasaros sąskrydis. Jį atidarė ir kolegas pasveikino partijos pirmininkas Saulius Skvernelis, Šilutės meras demokratas Vytautas Laurinaitis, Šilalės-Šilutės apygardos vienmandatininkas, Seimo narys Zigmantas Povilas Balčytis. Nuo rimtų kalbų netrukus pereita prie linksmų varžybų. Ir ne tik sportiniai gebėjimai čia padėjo pelnyti taškų. Reikėjo ir išmonės, ir azarto, ir, žinoma, kolegų palaikymo. Karštos diskusijos vyko pokalbių erdvėje. Daug klausimų ir pamąstymų sulaukė diskusija apie Pensijų reformą. Ieškota atsakymų ir aptarta partijos pozicija šiuo klausimu. Renginį vainikavo Stepono Januškos ir grupės “Studija” koncertinė programa bei diskoteka.
   Smagu būti bendraminčių, bendražygių būryje. Smagu kartu dirbti ir kartu pramogauti
Širvintų skyriaus Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” informacija
Užsakymas ŠS Nr. 23-67

2 thoughts on “Širvintiškiai dalyvavo Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” vasaros sąskrydyje

  • 2023-08-23 at 09:28
    Permalink

    Jūs teisus. Užtat juokingai atrodo, kai merė nuolat giriasi dalyvavusi savo partijos sąskrydžiuose. Tai jos laisvalaikis, o ne mero darbas

  • 2023-08-23 at 08:16
    Permalink

    Tokie sąskrydžiai – tai laisvalaikio pravedimo forma (pramogavimas). Jokios reikšmės nei šiandien, nei rytoj mūsų savivaldybėje vykstantiems reiškiniams.

Comments are closed.