5 thoughts on “Komitetų posėdyje – stoties ir ligoninės klausimai

  • 2023-08-23 at 21:05
    Permalink

    Gerb. Regina, Jūs teisi. Dar kartą perklausiau įrašą. Merė kalba apie ligoninės remontą.
    Tada nieko nesuprantu. Jeigu nori visus perkelti į vieną pastatą, tai poliklinikos pastatas juk didesnis. O juo labiau, kad ten viskas suremontuota. Ar tikrai visi tilps ligoninės patalpose?

  • 2023-08-23 at 20:40
    Permalink

    Poliklinikos trečias aukštas tai puikiai sutvarkytas-ten odontologai ir administracija, na o betvarkė ligoninės 3-iam aukšte.

  • 2023-08-23 at 11:25
    Permalink

    Iš miglotų merės pasakymų susidaro vaizdas, kad tikrai visus kels į vieną pastatą. Kaip supratau, yra 3 netvarkytas poliklinikos aukštas, kurį ketina, kai turės laisvų pinigų, suremontuoti ir ten perkelti ligoninės personalą.

    Taip pat duodama užuomina, kad ateityje vidaus ligų skyriaus Širvintose nebus. Žinoma, jei gyventojai ir toliau tylės, tai tikrai taip ir bus. O širvintiškiai nepaprastai ramūs. 64% širvintiškių (iš 98 balsavusių) mano, kad po reformos niekas ženkliai nesikeis. Tuo tarpu švenčioniškiai, kurie jau pusę metų naudojasi susjungtų medicinos įstaigų paslaugomis turi visai kitokias patirtis: net 70% švenčioniškių (iš 231 balsavusių) mano, kad medicinos paslaugos po sujungimo pablogėjo

  • 2023-08-23 at 10:53
    Permalink

    Manau, kad nenorint politinės kilmės nemalonumų nepateikiama informacija apie posėdžio esme. O gal jos net nebuvo. Ką padarysi: diktatūros sąlygos ne tokios lengvos.

  • 2023-08-23 at 10:24
    Permalink

    Gal kas galėtų patikslinti. Nugirdau žodžius, kad norima abi medicinos įstaigas sukelti į vieną pastatą. Įdomu, kokiu būdu? O gal tai buvo tik abstraktūs merės pasvarstymai apie centrinės valdžios rekomendacijas?

Comments are closed.