“Auksinis protas” Širvintose. Jubiliejinis sezonas

  Rugsėjo 5 dieną Širvintose, “Alkano briedžio” gero maisto namuose startuos jubiliejinis, jau dvidešimtas sezonas.
  Devynios komandos: KAS TIE JIE, KIETAI VIRTI, KOVOTOJAI , TURBULENCIJA, DERMĖ, ŠIRVINTŲ PGT, BOKŠTAS, RAUDONAS VERŠIS, ŽINOJAU ŠITĄ jam jau ruošiasi ir yra pasiryžę keturiolika antradienių patirti gerą laiką, pasikrauti naujų žinių, geros emocijos, nuotaikos ir suteikti prasmę dažnai nuobodžiam eiliniam savaitės antradieniui.
  Protų mūšių mylėtojai nėra uždaras klubas išrinktiesiems, mes visada mielai laukiame naujų veidų ir protų. Galbūt tai tu?
  Kaip ir įprasta, kiekvieną vakarą jūsų lauks 54 lengvi, sunkūs, paprasti ir sukti klausimai.
  Kaip ir įprasta, jūsų lauks ir prizai. Tiesa, šio sezono pradžioje rėmėjų sąrašas skurdokas, bet tikimės, kad jis greitai padidės ir pasieks praeito sezono lygį, kai turėjome net septynis  visokių prizų ir smagumų steigėjus.
  Kaip ir įprasta, netrūks staigmenų, netikėtų posūkių, emocijų, juoko, pergalės skonio ir , kartais, nesėkmės kartėlio (labai nedaug, nes tai tik žaidimas)…
Norite dalyvauti, bet negalite suburti savo komandos? Ne bėda, mūsų žmonės be galo draugiški – brūkštelkite man, pažadu, kad ne viena komanda labai jūsų laukia, nesvarbu kas bebūtumėte.
  Pabaigai keletas mitų apie protmūšius:
* reikia būti labai protingu, kad dalyvauti, nes jei ko nors neatsakysiu bus gėda. Melas. Protmūšyje žaidžia komandos, tai ir neatsako komanda, o ne koks vienas žaidėjas.
* reikia turėti nors magistro laipsnį, kad būtų verta pabandyti dalyvauti. Melas. Protmūšiautojų bendruomenė vienija VISUS žingeidžius žmones, nepriklausomai nuo jų išsilavinimo, pomėgių, pareigų, veiklos, religinių ar politinių (ir visokių kitokių) įsitikinimų.
* tai labai brangus malonumas. Gal tiesa, gal ir ne, tai priklauso nuo to kaip kas supranta žodį brangu. Žaidimo kaina vienam dalyviui: 3€. Mokestis neišvengiamas, nes tai yra autorinis intelektinis produktas (taip pat kainuoja franšizė, administravimas ir kt.). Teisa, kai kuriuose miestuose žaidimas nieko nekainuoja, bet taip yra todėl, kad žaidimų kaštus kompensuoja tų miestų savivaldybių įstaigos.
* prizus dažniausiai laimi pati stipriausia komanda. Netiesa. Prizai būna skiriami už skirtingas užimtas vietas ar . bet ką, ko pageidauja rėmėjas. Būna, kad jie dalinami atsitiktinai, sukant “Laimės ratą”, taip kad laimėti gali kiekvienas.
* norint laimėti kvietimą į TV žaidimą “Auksinis protas”, reikia laimėti žaidimą ar net sezoną. Melas. Kvietimai į filmavimus TV žaidime (kuriais jau mėgavosi net aštuoni mūsų bendruomenės žaidėjai) dalinami atsitiktinai išrinktame ture (ne žaidime) geriausiai pasirodžiusioms komandoms. Dažniausiai vienas kvietimas per savaitę atiduodamas vienai visiškai atsitiktinai išrinktai komandai (čia širvintiškiams irgi sekėsi).
  Dar daugiau informacijos apie žaidimą galite rasti https://www.auksinisprotas.lt/
  Širvintų protų mūšių bendruomenę rasite čia: https://www.facebook.com/groups/210300141319325
  Esant bet kokiems klausimams, pasiūlymams ar bet kam, kas susiję su protų mūšių beviltiškų ligonių palata, rašykite: draustukas@gmail.com ar skambinkite 8 614 52549.
Saulius Voveris