Širvintų socialdemokratai (bičiuliai) dovanoja „Santarą“

   Širvintų socialdemokratai (bičiuliai asmeniškai, ne politinė partija ar jos skyrius), norėdami prisidėti prie krašto žmonių dvasinio tobulėjimo nusprendė padovanoti žurnalo „Santara“ prenumeratą 2024 metams visoms švietimo įstaigoms ir bibliotekoms, kurios nuspręs, kad tai joms yra naudinga ir aktualu.
Žurnalas „Santara“ leidžiamas nuo 1989, per metus išleidžiami 4-6 numeriai. Skirtas Lietuvos ir išeivijos kultūrai pristatyti. Rašo Lietuvos praeities, literatūros, dailės temomis, supažindina su iškiliomis asmenybėmis, jų kūryba. Žurnalo redaktorius Romualdas Norkus. Konsultacinė kolegija: Valdas Adamkus, Juozas Antanavičius, Petras Bražėnas, Vladas Algirdas Bumelis, Ričardas Doveika, Algirdas Gaižutis, Henrikas Juškevičius, Kamilė Kalibataitė, Giedrius Kuprevičius, Dalia Kutraitė-Giedraitienė, Vladas Lašas, Aleksandras Laucevičius, Vytautas Martinkus, Gitanas Nausėda, Pranas Šerpytis, Kazys Starkevičius, Kasparas Uinskas, Vladas Vitkauskas.
Jei jus domina mūsų dovana, tiesiog parašykite el. paštu: lsdp.sirvintos@gmail.com iki lapkričio 31 d. , nurodydami įstaigos pavadinimą ir tikslų adresą. Daugiau nieko daryti nereikia, tiesiog mėgautis skaitymu. Bibliotekos ir kitos įstaigos, kurioms padovanosime prenumeratą, viešinamos nebus.
Prenumeratos bus apmokėtos po lapkričio 1 dienos (nes nuo tada ir prasideda prenumerata 2024 metams), o patį žurnalą gausite visus 2024 metus.

Širvintų socialdemokratai (bičiuliai)

6 thoughts on “Širvintų socialdemokratai (bičiuliai) dovanoja „Santarą“

  • 2023-09-18 at 17:14
    Permalink

    TIE dovanoja bankuchenus ❗❗❗

  • 2023-09-17 at 22:56
    Permalink

    Širvintų rajone dar įmanomas dvasinis tobulėjimas?
    Čia yra tik vienas aš – šeimyninė ranga ir rangos interesai.

  • 2023-09-15 at 23:03
    Permalink

    Niekada nepatikėsiu, kad už savus. Partija masiškai užpirko ir užlies visą Lietuvą tikėdamiesi vėl trisdešimt metų valdyti. Kol šitas skuduras (trispalvė) kabės, aš nekalbėsiu.

  • 2023-09-15 at 20:39
    Permalink

    Jei politikams būtų draudžiama dovanoti, nei vienas šakotis nenukeliautų iš Živkos rankų visokių švenčių proga 🙂 Neieškokite uodegoj smegenų ir nepavydėkite, kad kiti kažką gali ir daro. Juk parašyta: dovanoja ne partija, o žmonės.
    Draudimas dovanėlėms būna tik rinkiminių kampanijų metu.

  • 2023-09-15 at 20:24
    Permalink

    O politikams leidžiama dovanėles dovanot rinkėjams?

  • 2023-09-15 at 19:48
    Permalink

    Labai norėčiau jog mūsų mokykla gautų šį leidinį, bet esu įsitikinus jog bus nuleista komanda įstaigų vadovams nepriimti šios dovanos, nes NE TIE dovanoja.

Comments are closed.