Kiaukliuose svečius vaišino 221 cepelinu

  Šeštadienį trys darbščios Kiauklių moterys Audronė Naraškevičienė, Regina Janickienė ir Asta Amankavičienė nulipdė net 221 cepeliną. Jais vaišino ištikimiausius kultūros filialo švenčių dalyvius, kurie nepagailėjo savo laiko ir atvyko kartu pasidžiaugti derliumi ir atšvęsti rudens šventę. Kiauklių žemdirbius pagerbė seniūnijos seniūnas Ramūnas Jasevičius ir savivaldybės Žemės ūkio ir turto valdymo skyriaus atstovė Jūratė Meškutavičienė.

   Cepelinus pagardino Musninkų muzikos kapela su vadovu Zigmu Mikolajūnu. Trankiai ir svajingai, uždegančiai ir romantiškai kapela gardino cepelinus. Kapelos atliekama muzika neleido žiūrovams ramiai sėdėti. Visi karto plojo, dainavo, galiausiai ir šokti ėmė.

   Svečiams neleido nuobodžiauti ir filialo vadovė Asta Amankavičienė. Ji buvo paruošusi nemažai smagių žaidimų, įtraukusių visus žiūrovus. Smagiausias žaidimas buvo “Atspėk dainą”, “Padainuok dainą apie gėles”, “Atspėk žodį”… Tai skambėjo dainos, tai virė aistros… Visiems labai patiko ir kūrybinė užduotis. Ant ilgos popieriaus juostos kiekvienas turėjo parašyti teksto eilutę. Bet negalėjo pažiūrėti, kas jau parašyta. Tuomet Asta perskaitė vietoje visų svečių sukurtą eilėraštį apie rudenį (jį išgirsite video įraše).

  Svečiai prisidainavę, prisišokę, gardžiai pavalgę ir dailius žolynų kilimus apžiūrėję, bei pyragų prisiragavę nenoriai skirstėsi namo. Juk taip gera pabūti kartu.

  Žiūrovai kapelai atsidėkodami plojo atsistoję ir vis prašė pakartot.

6 thoughts on “Kiaukliuose svečius vaišino 221 cepelinu

  • 2023-10-09 at 15:49
    Permalink

    Visi tik ir eidavo paėst. O dabar susirinko geranoriškai nusiteikę ir smagiai pabuvo. Be reikaloneatvykot

  • 2023-10-09 at 15:40
    Permalink

    Jo, kai cepakų prikirst, visi lekia. O savus palaikyt?

  • 2023-10-09 at 13:48
    Permalink

    Nu va nežinojau, kad cepakų bus…

  • 2023-10-09 at 13:31
    Permalink

    O man viskas patiko ir kapela ir cepelinai ir dalyvių užteko ir žiūrovų buvo. Reik but viskuo patenkintam ir viskas bus gerai. Kritikuoti labai lengva ir paprasta.

  • 2023-10-09 at 13:25
    Permalink

    Skanūs cepelinai buvo. Ir muzikontai nešpietni

  • 2023-10-09 at 09:41
    Permalink

    Smagu kad vaišina, dirba, ruošia . Tik skaudu kad valgytojų mažoka, beveik vien dalyviai, o kur žiūrovai? Būtų užtekę ir 50 cepelinų.

Comments are closed.