Mokyklinio autobuso vairuotojui nustatytas 0,43 prom. neblaivumas

Vairuotojų blaivumo kontrolė
Spalio 9 dieną nuo 6.00 iki 8.00 val. kelyje Maišiagala- Širvintos 10,80 km., Širvintų rajono policijos komisariato pareigūnai vykdė tikslinę policinę-prevencinę priemonę, skirtą transporto priemonių vairuotojų blaivumo (apsvaigimo nuo alkoholio ir (ar) psichotropinių medžiagų) kontrolei, siekiant prisidėti prie vairuotojų sąmoningumo didinimo.
Reido metu per dvi valandas buvo patikrinta 113 transporto priemonių vairuotojas. Liūdna, kad yra neatsakingų vairuotojų, 1 mokyklinio autobuso vairuotojui nustatytas 0,43 prom. neblaivumas, jam surašytas protokolas pagal ANK 422-5. 1 vairuotojui nustatytas leistinas alkoholio kiekis (0,39 prom.). Priemonės metu kitų pažeidimų ir nusikaltimų nenustatyta.
Būkime atsakingi ir saugokime vieni kitus kelyje!

Širvintų raj. Policijos komisariatas

 

4 thoughts on “Mokyklinio autobuso vairuotojui nustatytas 0,43 prom. neblaivumas

  • 2023-10-10 at 19:01
    Permalink

    Tokio dalyko nenuslėpsi. Vaikai matė, tėvams pasakojo. Juk turējo vairuotoją nušalint nuo vairavimo. Ir teises atimt turētų. Tad girtas daugiau vaikų neveš. Ir dėkui Dievui

  • 2023-10-10 at 15:08
    Permalink

    Būtina paskelbti pavardę ir atleisti iš darbo už grubius pažeidimus. Juk jis rizikavo vaikų gyvybėmis

  • 2023-10-10 at 14:25
    Permalink

    Stebiuosi. Girtas vairuotojas vežė vaikus, o nei valdžia, nei tėvai nereaguoja. Kur vieši pasipiktinimai?

  • 2023-10-10 at 07:33
    Permalink

    Na jau šita žinia mūsų rajono reklamos žvaigždė tai nepasidalins. Jos karalystėje be jos žinios juk ir lapai nekrenta. Tai gal vairuotojas jai leidus išgėręs vairavo? Ir dar tokiam patikim savo vaikus.
    Beje, kažkaip nieko negirdėti apie tai, kad negavom nei vienos Auksinės krivūlės. Nei vienoje srityje, nei už vieną kokį pasiekimą. Nors, jei būtų nominacija “Daugiausiai reklamoje besivaidenantis meras” , būtume be konkurencijos. Beje, gal šiandien dar mus ir pamalonins koks reklaminis triukas “oi, lapai krenta, Širvintų rajono merė imasi iniciatyvos pririšti tvirtai juos prie medžių. Ta gamta su jos įstatymais, pasipriešinsiu, nepaklusiu, man rūpi žmonės, lapų kritimo mano rajone nebus!”.
    Nepamirškite parašyti komentarų ” Na kokia šaunuolė ta Pinskuvienė, į prezidentus ją, padarys tvarką vidoje šalyje, lapų kritimo nebus, juk ji už žmones”

Comments are closed.