Dainuokim po du!

Jau antrą kartą Širvintų kultūros centro Čiobiškio filiale vyko koncertas „Teskamba dviejų širdžių simfonija“, kuriame dalyvavo šokantys, dainuojantys bei muzikuojantys duetai.
  Visus susirinkusius daina „Dainuokim po du“ pasveikino Širvintų kultūros centro Čiobiškio filialo vokalinis moterų ansamblis „Lyra“ (vadovė Inga Strakauskienė).
Šoko: Širvintų kultūros centro Šiaulių filialo šokėjai – Viltė Kiškiūnaitė ir Adrijus Svirskas, Laura Bareckaitė ir Erika Svirskienė (vadovė Erika Svirskienė), musninkiečiai Mingailė Gotovskytė ir Nida Adomavičiūtė, Rugilė ir Saulenė Jasaitės (vadovė Božena Jasienė). Grojo armonikininkų duetas Petras Dabrickas ir Raimondas Savickas iš Širvintų. Dainavo ir grojo duetas iš Musninkų Tadas Imbrasas ir Mindaugas Ališauskas. Gražiai nuskambėjo šeimyninio dueto „Retro plius“ iš Vilniaus – dukros Evos Šelepen ir mamos Terezos Šelepen dainuojamos dainos (vadovė Tereza Šelepen). Kai dainavo Kėdainių kultūros centro vokalinis duetas „KiVe“, Kipras Makutis ir Vestina Stanaitytė (vadovė Daiva Makutienė), Kėdainių kultūros centro Nociūnų skyriaus šeimyninis duetas „Aš ir Tu“, sūnus Kipras su mama, vadove Daiva Makutiene, salė lingavo, plojo…
    Visiems susirinkusiems ir atlikėjams dėkojo Jovita Šakinytė, laikinai atliekanti Čiobiškio seniūnijos seniūno funkcijas. Atlikėjams įteiktos Širvintų kultūros centro direktorės Rytės Kružikės padėkos.
    Renginio vedėja, Širvintų kultūros centro Čiobiškio filialo vedėja Vida Dambrauskienė, dėkojo koncerto dalyviams, kurių dainos, muzika, šokis ir širdis sušildė, ir sielas gerumu pripildė, jos dar ilgai skambės širdyse.
     Renginį organizavo Širvintų kultūros centro Čiobiškio filialas.

One thought on “Dainuokim po du!

  • 2023-12-02 at 00:31
    Permalink

    Gaila, įrašų nėra, taip norisi pasiklausyti…

Comments are closed.