DSVL Širvintų skyrius tarp regiono nugalėtojų

   Iš pirmojo Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Vilniaus regiono boulingo turnyro Seimo nario Lino Kukuraičio taurei laimėti Širvintų skyrius parsivežė II-osios vietos nugalėtojų laurus.  

  Jau ne pirmą kartą Vilniaus regiono skyriai organizuoja bendras veiklas savo nariams, kuriose aktyviai dalyvauja ir Širvintų skyrius.  Pavasarį Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Vilniaus regiono skyrių atstovai ir jų bičiuliai buvo sukviesti į susitikimą Aukštadvaryje, kur aptarė rinkimų rezultatus, braižė gaires ateičiai. Vasarą Vilniaus skyrius kvietė kolegas į žygį baidarėmis Širvintos upe. Rudeniop Trakų skyrius vaišino kolegas grybiene. Na o vieną iš savaitgalių Širvintų skyrius sukvietė kolegas į pirmąjį boulingo turnyrą.

 Smagu pasidžiaugti, kad pasivaržyti turnyre savo atstovus delegavo visi regiono skyriai. Tad susirinko beveik 40 partijos narių ir jų bičiulių iš Širvintų, Ukmergės, Trakų, Elektrėnų, Vilniaus bei Vilniaus rajonų skyrių. Pereinamąją taurę boulingo nugalėtojams įsteigė Seimo narys, partijos pirmininko Sauliaus Skvernelio pavaduotojas, Vilniaus regiono kuratorius Linas Kukuraitis. Po dviejų valandų labai smagaus ir emocionalaus žaidimo suvedus rungtynių rezultatus išaiškėjo ir nugalėtojai. Taurė atiteko Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Elektrėnų skyriaus komandai. Kartu su taure skyrius gavo ir įpareigojimą surengti kitą boulingo turnyrą. Dovanomis buvo apdovanota ir antrą vietą užėmusi Širvintų skyriaus komanda, bei trečią vietą užėmusi Vilniaus miesto ir Vilniaus rajono skyrių rinktinė. Ukmergės skyrius išsivežė prizus kaip delegavęs skaitlingiausią komandą. Dovanų gavo ir visai nedaug, vos keliais taškais nuo nugalėtojų atsilikusi Trakų skyriaus komanda.

   Renginio organizatorė ir vedėja Alytė Skeberienė komandoms buvo paruošusi ir staigmenų. Joms teko varžytis keliose netradicinėse boulingo rungtyse – „Pirštinėtame boulinge“ ir „Aklajame boulinge“.

   Jauniausius turnyro dalyvius pasveikino ir atminimo dovanas įteikė Seimo narys Algirdas Stončaitis.

   Pirmasis turnyras, pirmosios draugiškos varžytuvės, pirmieji nugalėtojai ir nei vieno pralaimėjusio, nes užmegzti nauji ar sutvirtinti jau turėti ryšiai, pokalbiai su kolegomis bei gerai praleistas laikas nei kiek ne mažesnė dovana visiems susirinkusiems.

 

 

 

 

One thought on “DSVL Širvintų skyrius tarp regiono nugalėtojų

  • 2023-11-28 at 14:45
    Permalink

    O kokius sprendimus priėmėt, kad rajone geriau gyventųsi?

Comments are closed.