Blondinių neliko, bet Kas tie jie?

   Šį antradienį į Lelija kavinę susirinkęs gausus būrys protų mūšių Širvintose mylėtojų atidarė naują, jau dvidešimt pirmąjį, „Auksinio proto“ gyvų protmūšių sezoną.
   Prieš žaidimą šachmatų entuziastai dar spėjo pamiklinti smegenis prie lentų.
   Šiame sezone jau nebeišvysime Blondinių (BLONDES HAVE MORE FUN), nes… komanda grįžo prie savo naujo pavadinimo: KAS TIE JIE.
   Pasikeitė pavadinimas, bet bekompromisinis žaidimo stilius išliko – komanda nugalėjo labiau nei užtikrintai.    Tiesa, KIETAI VIRTI gana rimtai bandė priešintis, bet nelemta „kruvina“ sąsaja neleido išlaikyti intrigos. Tikiuosi, tik šį kartą 🙂
  Už pergalę KAS TIE JIE gavo ne tik naujo saldaus rėmėjo Dabužynės bitynas prizą, jie buvo geriausi ir gvildenant muzikinius klausimus bei tapo DERMĖS komandos įsteigto prizo savininkais.
  Logiška, kad KIETAI VIRTI liko antri, o štai atsigavęs BOKŠTAS liko trečias ir galėjo džiaugtis Draustuko prizu. Ketvirtą vietą pasidalino KOVOTOJAI ir DERMĖ, kuriai atiteko legendinis Arvydas Dačka kašikas.
   Slapto rėmėjo įsteigtas prizas, „Laimės rato“ dėka beveik netikėtai atiteko TURBULENCIJAI.
  Tai tiek šį kartą žinių iš protų mūšių fronto.
  Iki susitikimo antradienį!

One thought on “Blondinių neliko, bet Kas tie jie?

  • 2024-01-12 at 16:06
    Permalink

    O ką daryti, jeigu rajoną valdo blondinės: socialinių tinklų (nuotraukos), dovanėlių, šokoladukų, knygučių dalijimu, melavimu dėka?

Comments are closed.