Žaidime ir vėl nugalėjo KAS TIE JIE

  Šį antradienį jau antrą kartą sezone kavinėje Lelija , prieš tai “apšildyti” šachmatų entuziastų, rinkosi Širvintų “Auksinio proto” gyvų protmūšių entuziastai.
 Žaidime ir vėl nugalėjo KAS TIE JIE, o antri liko KIETAI VIRTI, kurie susižėrė net du prizus, kuriuos įsteigė Draustukas ir naujasis rėmėjas Briedis miške.
  Atskiros padėkos tikrai nusipelno Vytenis Dapkevičius už ypatingą užduotį, leidusią geriau pažinti savo rajoną. Nuo šiol visi žinos ne tik, kad Kukaveičio kalnas – vieta kurioje manoma, kad 1377 metais vyko LDK Algirdo laidotuvių apeigos sudeginant. Tai didžiausia apylinkių aukštuma nuo kurios atsiveria plati panorama. Dabar drąsiai galėsime durti į žemėlapį ir parodyti kur jis yra 🙂
  Trečią vietą po įnirtingos kovos tik paskutiniame ture vos taškeliu aplenkę DERMĘ iškovojo RAUDONAS VERŠIS, kuriam irgi atiteko du prizai: Arvydas Dačka kašikas ir aplenktosios Dermės komandos dovana.
“Laimės ratas” nusprendė, kad Slapto rėmėjo prizas atiteko visą vakarą šauniai kovojusiems jaunuoliams ir jaunuolėms iš ŠIRVINTŲ PGT koamndos.
  Štai tokie dalykai vyksta Širvintose antradienio vakarais.
  Iki susimatymo ten pat ir tuo pačiu metu!