Metinis Širvintų socialdemokratų leidinys

Metinis Širvintų socialdemokratų leidinys

(kartu ir LSDP frakcijos narių Širvintų rajono savivaldybės taryboje metinė veiklos ataskaita)

  Labai džiaugiamės turėdami galimybę Jums pristatyti Širvintų socialdemokratų leidinį, kuriame rasite mūsų nuveiktus darbus. Šioje ataskaitoje stengėmės išsamiai perteikti tai, kuo gyvenome, kuo džiaugėmės ir dėl ko kovojome visus ataskaitinius metus. Ataskaitoje rasite mūsų straipsnius, kuriuose dalinamės patirtimi ir nuveiktais darbais LSDP taryboje bei Širvintų rajono savivaldybės taryboje.

  Kaip jau žinote, mes esame stipri socialdemokratų komanda jungianti aktyvius, energingus bičiulius, norinčius ir galinčius dirbti širvintiškių labui. Savo kasdienėje veikloje kiekvienas mūsų skyriaus narys skleidžia socialdemokratines vertybes, darydami gerus darbus. Šiais metais ne tik sodinome mišką, dovanojome vaikams šypsenas, įteikdami dovanėles, bet ir patys džiaugėmės bičiulių bendryste sąskrydžiuose bei įvairiuose renginiuose.

  Ištisus metus sėkmingai ir glaudžiai bendradarbiavome su Europarlamentarais Vilija Blinkevičiūte ir Juozu Oleku. Jų kvietimu lankėmės Strasbūre ir Briuselyje. Kartu su Seimo nariais Algirdu Sysu ir Juliumi Sabatausku sprendėme rajonui aktualius klausimus.

  Kviečiu Jus susipažinti ir įvertinti mūsų nuveiktus darbus! Jeigu esate kairiųjų pažiūrų, prisijunkite prie mūsų komandos! Kartu dirbsime ir stengsimės, kad įvyktų tikra demokratijos šventė!

Širvintų socialdemokratai