Poroms: 3 pasimatymų klaidos, kurių geriau nedaryti

  Pasimatymai – nuostabus būdas paįvairinti kasdienę rutiną ir kartu prasiblaškyti ar net įpūsti santykiams aistros. Tai gali būti pabėgimas į gamtos apsuptį ar jaukus kino vakaras namuose – tik dviese. Vis dėlto, net ir ilgus metus kartu praleidę ir puikiai vienas kitą pažįstantys žmonės kartais pasimatymuose daro klaidų. Neskiria pakankamai dėmesio ar, priešingai, susikuria nerealius pasimatymų lūkesčius. Bet juk gero pasimatymo pagrindas – susitelkimas tik į jus ir jūsų laiką. Taigi, kokių klaidų reikėtų vengti?

1. Nuolat naudojamasi telefonu

  Viena dažniausių šių dienų pasimatymų klaidų – nuolatinis dėmesys telefonams. Visų pirma toks elgesys yra nemandagus, o antra – signalizuoja, kad esate labiau suinteresuoti socialiniais tinklais ar elektroniniais laiškais nei prieš jus sėdinčiu žmogumi. Pasimatymo metu pasidėkite telefoną nuošaliau ir išjunkite jo garsą, kad galėtumėte visą dėmesį skirti vienas kitam.

2. Susitelkiama į darbų, buities problemas ir kitus žmones

  Kalbėtis apie viską – itin svarbu. Tačiau einant į pasimatymą, reikėtų prisiminti, kad esminė šio idėja – laikas jums ir apie jumis. Tad verta trumpam palikti buitį ir kitų žmonių problemas, o vietoje to, pakalbėti apie jus. Apie jausmus, planus, svajones. Jeigu sunku išvystyti temas ar leistis į atviresnius pokalbius, galite išbandyti įvairiausias klausimų–atsakymų korteles poroms. Yra daug būdų, kaip laiką, praleistą drauge, paversti įdomesniu, prasmingesniu.

3. Išsikeliami nerealūs lūkesčiai

   Per aukšti lūkesčiai – dar viena klaida. Vėlgi, čia reikėtų grįžti prie to, kad pasimatymo idėja yra pabūti kartu. O kūrybiškumas ir spontaniškumas bei laiko kartu kokybė niekaip nesusijusi su tuo, kokius idealių pasimatymų stereotipus kelia socialiniuose tinkluose kuriamos tobulų pasimatymų idilės. Tai ne apie prabangius restoranus, glėbius gėlių ar keliones. Tai laikas apie jus ir jūsų pomėgius.

  Svajojate apie kažką neįprasto? Pirmi imkitės iniciatyvos ir idėjos įgyvendinimo, nelaukite, kol antra pusė išpildys kažkokį romanišką norą, apie kurį nė nežino. Kitas sprendimas – pasikalbėti, ko tikitės.

  Norite į savo trumpus pabėgimus tik dviese įnešti kažko naujo, įpūsti daugiau aistros? Romantiški pabėgimai, puiki proga! Minėtosios santykių klausimų–atsakymų kortelės ar net kokybiškos erotinės prekės internetu užsakomos greitai ir tiesiog būnant namuose. Tad pasiruošimas romantiškam pasimatymui nereikalauja daug, svarbu dėmesys ir laikas tik vienas kitam.

Užsakymas ŠS Nr. 24-25-3

Parašykite komentarą

*

code