Šildymo sezonas artėja į pabaigą

/ Pagal skaitytojų skambučius/

  Kaip ir kasmet pavasarį plūstelėjus šiltiems orams vis labiau tikimės, kad jau tuoj tuoj išjungs šildymą, kuris tikrai nemenkai kainuoja. Tačiau norėdami sutaupyti, turime neužmiršti ir higienos normų. Tad neverta tikėtis, kad šilumininkai nesilaikys įstatymų vien tam, kad gyventojai sutaupytų kelis eurus.

  Tiesa, jau sulaukėme skambučių, neva langus tenka laikyti atvirus, o radiatoriai šilti. Tačiau neužmirškime, kad pavasario orai itin permainingi ir vieną dieną šviečia saulė, o kitą jau sninga.

  Primename, kad gyventojai gali pasinaudoti galimybe ir patys priimti sprendimą dėl šildymo sezono pabaigos.

   Tokią teisę turi daugiabučių namų, kuriuose yra modernizuotas šilumos punktas, gyventojai. Tam reikia 50 proc. + 1 butų savininkų pritarimo. Apie priimtą sprendimą anksčiau baigti šildymo sezoną konkrečiame daugiabutyje šilumos tiekėją turi informuoti namų administratorius arba bendrija. Svarbu, kad išjungus šildymą butuose būtų išlaikomos higienos normos ir temperatūra nebūtų žemesnė nei 18 laipsnių.

   Šildymo sezonui pasibaigus įmonė Nerilu pristato naują namų kvapų kolekciją. Namų kvapai gali pagerinti atmosferą namuose, suteikti ramybės ir gaivumo jausmą.

5 thoughts on “Šildymo sezonas artėja į pabaigą

  • 2024-04-10 at 20:48
    Permalink

    Šiukšles tegu surenka mieste. Baisu kas darosi paupy…..

  • 2024-04-08 at 12:29
    Permalink

    Ką ten tą motina gali privadovauti? Ji jau nelabai žino su kokiu automobiliu važinėja ir kur jį pastato, nori lipti į svetimą.

  • 2024-04-08 at 09:44
    Permalink

    Neisivaizdoju kaip gavus milijona nesumoketi uz elektra ir dujas.
    Nereiks dirbt dabar atejo pavaduotojas mamukui. Su kurio tevu per teismus vaikciojo

  • 2024-04-08 at 09:18
    Permalink

    Tikrai pritariu, kad blondinės (kuri užsakius straipsnius anglų kalbą ir demonstruoja savo nuotraukas pilnu gražumu) motinai nebus iš ko mokėti, kadangi mamytė per visą rajoną ašaras lieja, kad jinai nemoki. Šeimyninė ranga baikite mus maustyti. Nei Jūsų ašaros, nei Jūsų darbai, nei jūsų cirko numeriai mus nejaudina. Viena tegul važiuoja į Vilnių, o kita sėdi savo namuose (senutė). Yra talentingų, protingų žmonių rajone, tegul jie dirba. Jie mūsų žmonės, jiems pagarba.
    Merė jau niekas netiki, Širvintose netikrų vaikų darželių nereikia, gana spalvotų šviesų, gražių kalbų, dirbtinės šypsenos. Norime gyveni natūraliai .

  • 2024-04-08 at 07:55
    Permalink

    Neturės blondes motinai algos už ka moket

Parašykite komentarą

*

code