Investicijos namams: ką verta įsigyti 2021 – aisiais?

    Šie metai jau skaičiuoja paskutines savo dienas, todėl ir itin didelių darbų atlikti jau nebespėsite. Tačiau taip pat nereikėtų pamiršti, kad būtent metų pabaiga yra ypač puikus laikas prisėsti ir pažvelgti, kaip patobulinote savo namus, ką padarėte, kad jie būtų dar gražesni bei jaukesni, o juose gyventi būtų patogiau, maloniau. Ir taip pat svarbu akcentuoti, kad būtent metų pabaiga yra ypač  geras laikas pagalvoti, kokį pirkinį savo namams padovanosite savo namams kitais metais. 

    Vienas iš pirkinių, kurį tikrai verta padovanoti savo namams (jei juose jo dar nėra), yra šilumos siurblys oras – oras arba oras – vanduo. Daugiau informacijos apie šiuos įrenginius sužinosite, jei užsuksite į www.silumossiurbliai24.lt. Na, o, kol kas kviečiame sužinoti, kaip kuris nors iš šių įrenginių, galėtų pakeisti ne tik jūsų namus, bet ir visą jūsų kasdienybę. 

Taupomos šildymui skirtos išlaidos

    Ne paslaptis, kad visi svajoja ne tik apie gyvenimą šiltuose bei jaukiuose namuose, bet ir norėtų, kad visa tai nepareikalautų didelių išlaidų. Ir iš tiesų galima pranešti gerą žinią – praktika rodo, kad pasirinkus šilumos siurblį oras – oras arba oras – vanduo, šildymui, skirtos išlaidos gerokai sumažėja – net apie keliasdešimt procentų (tiksli suma priklausys nuo jūsų įpročių bei poreikių). 

Išsaugomi miškai

    Nesuku pastebėti, kad labai didelė dalis pastatų (ypač nuosavų gyvenamųjų namų) yra apšildomi malkomis. Nors ši kuro rūšis iš tiesų turi daug puikių privalumų, negalime pamiršti ir svarbios detalės – dėl galimybės apšildyti pastatus malkomis, yra naikinami planetos plaučiai – miškai, kurie daro tiesioginį įtaką oro, kuriuo ir kvėpuojame, kokybei. Tik didžiulius plotus miškų turinčios planetos gyventojai gali kvėpuoti švariu ir sveikatai draugiškai oru, džiaugtis pilnaverčiu gyvenimu. Taigi, belieka tik priminti, kad padovanojus savo namams šilumos siurblį oras – oras arba oras – vanduo, bus įteikta ir didžiulė dovana gamtai, o kartu ir visos planetos žmonėms – bus išsaugota daugiau miškų. 

   Akivaizdu, vienas iš šių siurblių iš tiesų yra verti atsidurti jūsų namuose, tad pats metas jau dabar išsirinkti tinkamiausią modelį. 

šilumos siurbliai

Užsakymas ŠS Nr. 20-125-1