Įkurtas Lietuvos Demokratų sąjungos ” Vardan Lietuvos” Širvintų rajono skyrius

PRANEŠIMAS SPAUDAI

   2022 m. balandžio 26 d. įvyko steigiamasis Lietuvos Demokratų sąjungos ” Vardan Lietuvos” Širvintų rajono skyriaus visuotinis narių susirinkimas. Jame buvo patvirtintas steigiamojo Širvintų rajono skyriaus visuotinio susirinkimo darbo reglamentas, priimtas sprendimas įkurti Širvintų rajono skyrių, apsispręsta dėl skyriaus struktūros, valdymo organų, patvirtintas skyriaus darbo reglamentas. Susirinkimo metu buvo renkamas skyriaus pirmininkas, pavaduotojas ir valdybos nariai. Pirmininke išrinkta Alytė Skeberienė, pavaduotoja – Inga Matukaitė.

  Alytė Skeberienė pripažino, kad tenka didelė atsakomybė vadovauti skyriui, nes partija jauna, neseniai susikūrusi, o ir situacija rajone nėra itin palanki. Bet pirmininkė išreiškė viltį, kad skyrius turės galimybę aktyviai veikti partijos gretose, kad į skyriaus nuomonę vienais ar kitais klausimais bus įsiklausoma ir visi kartu galėsime dirbti vardan Lietuvos.

   Susirinkime dalyvavęs Lietuvos Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” pirmininko pavaduotojas, Seimo narys Linas Kukuraitis pasveikino skyriaus vadovybę, narius ir palinkėjo produktyvaus darbo šiomis nelengvos sąlygomis. Jis perdavė partijos pirmininko Sauliaus Skvernelio sveikinimus ir linkėjimus. Susirinkime taip pat dalyvavęs Lietuvos Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Vilniaus rajono skyriaus pirmininkas Juzef Tomaševič – Jakovič pasidžiaugė, kad Širvintų skyriui vadovaus Alytė Skeberienė. Ji yra ir Lietuvos Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” valdybos narė.
Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų rajono skyriaus informacija

2 thoughts on “Įkurtas Lietuvos Demokratų sąjungos ” Vardan Lietuvos” Širvintų rajono skyrius

  • 2022-05-02 at 19:57
    Permalink

    Čia naujas šeimynos padalinys?

  • 2022-04-27 at 16:02
    Permalink

    Rinkimai artėja. Partijos kuriasi

Comments are closed.