Viešnagė  UAB „Wix“

 Bagaslaviškio vaikų dienos centras jau eilę metų draugauja su UAB „Wix“ kolektyvu, kuris  kasmet prieš Šv. Kalėdas pildo vaikų svajones. Ir šiais metais gruodžio 18 dieną vaikai buvo pakviesti į Kalėdinę šventę, kurią organizavo Dienos centro rėmėjai.

   Šiai šventei  vaikų svajonių pildytojai ruošėsi iš anksto.  UAB „Wix“ darbuotojas Jaunius paprašė Dienos centro direktorės Nijolės Masiulienės užrašyti visų vaikų svajones ir jas perduoti jam. Darbuotojai,  išsitraukę vaiko svajonę, turėjo ją įgyvendinti. Svajonių pildytojai dovanas vaikams rinko labai atidžiai: pageidavo atsiųsti  batų, striukių modelius, kokios spalvos norėtų, koks turėtų būti karkasinis baseinas,  paveikslas  deimantinės mozaikos ir t.t. Atvykę į UAB „Wix“ būstinę komfortabiliu  UAB „Bigbus“ transportu, vaikai buvo pavaišinti picomis, šiltu kakavos gėrimu, vaisvandeniais. Pasivaišinę, vaikai padainavo Dienos centro rėmėjams dvi kalėdines daineles, įteikė svajonių pildytojams  savo rankomis padarytus atvirukus. Direktorė Nijolė Masiulienė  UAB „Wix“ kolektyvui įteikė padėką  už teikiamą  paramą Dienos centrui, kalėdinių švenčių organizavimą. Padovanotas vaikų piešinys su palinkėjimais,  pasiūtas kalėdinis namelis,  pyragai, obuolių sultys, svarainių sirupas.  Vaikai nekantriai laukė pamatyti savo dovanas, todėl  skubėjo prie eglutės.  Visų vaikų svajonės buvo įgyvendintos su kaupu. Dvi mergaitės labai norėjo  Nike Air Jordan batų  ir jų svajonės buvo įgyvendintos. Striukės, batai, mikrobangų krosnelė, deimantinė mozaika, eglutė su žaisliukais, Nerf šautuvas, karkasinis baseinas – tai tokios buvo vaikų svajonės. Vaikai grožėjosi dekoracijomis Vilniaus Rotušės aikštėje, aplankė Vilniaus miesto eglutę.  Be UAB „Wix“ dovanų,  Dienos centras vaikams įteikė šventėms maisto produktų lauknešėlius, riešutų, UAB „Ernst  Young“ Baltic saldžias dovanas.

   Dienos centro vaikai, tėveliai, darbuotojos  taria Ačiū visiems, kas prisideda prie Dienos centro veiklos, kad ji būtų įdomesnė, įvairiapusiškesnė, turiningesnė.

Bagaslaviškio vaikų dienos centro informacija

4 thoughts on “  Viešnagė  UAB „Wix“

  • 2022-12-27 at 19:55
    Permalink

    Nijole Masiuliene, linkiu tau ir toliau turėti tiek energijos, stiprybės, kantrybės nelengvame savo darbe. Kadangi mūsų rajone yra įvertinami tik keli “darbštūs” (nuotraukos, priedai) žmonės, o kiti yra nepastebimi.
    Nijole, eik į rinkimus į mero postą. Tu juk supranti visų žmonių gyvenimą, kad žmonės mūsų rajone dar gyvena be vandentiekių, kanalizacijos, gali pritrūkti batų, neturėti ant ko atsigulti ir pan. Verslo kūrimas – mūsų vaikų ateitis.

  • 2022-12-27 at 17:54
    Permalink

    Pasekmė to, kad Širvintų verslas privalomai be pasirinkimo priverstas remti dabartinę Regionų partiją

  • 2022-12-27 at 14:00
    Permalink

    Verslo žiniose prieš kelias dienas buvo toks straipsnis: “Topo centro kūrėjas A. Rusteika: smagu, kai žmonės netiki, kad padarysi, o tu imi ir padarai”
    Jame be kita ko pasakojama, kad šis verslininkas Molėtų rajone Dubingiuose pastatė šiuolaikišką bažnyčią.

    Ir kaip kontrastas per LRT radiją šeštadienį girdime kaip kunigas Marius Talutis sako, kad padėti sutvarkyti bažnyčią kreipėsi į… gretimo rajono politikus.

    Nesuprantu daug ko, kas čia, šiame rajone, vyksta, ir turbūt jau nesuprasiu…

  • 2022-12-27 at 10:02
    Permalink

    Pagarba UAB „Wix“, UAB „Bigbus“, UAB „Ernst Young“.
    Žinote kas bendro tarp šių įmonių? Jos visos ne iš Širvintų rajono…
    Keistoka tendencija. Prieš mėnesį buvo straipsnis apie UAB “Arimex”, kuri padėjo atlikti statybinius darbus problemų turinčiai šeimai. Ji irgi registruota Vilniuje.

    Deja, asmeninė patirtis irgi nekokia. Dukra, dalyvaudama jaunimo veikloje, gavo užduotį surasti renginio, kuriame dalyvavo ir užsieniečiai remėjus. Kreipėsi į vieną iš stambesnių rajono įmonių, paprašė labai nedidelės paramos ir net ne pinigais, bet atsakymo negavo jokio. Vat taip va.
    Įdomiausia, kad ta pati įmonė po kelių savaičių karštligiškai blaškėsi po įvairių rajonų skelbimus, ieškojo ir niekaip negalėjo surasti darbuotojų. Galėjome padėti. Bet ar norėjome?

Comments are closed.