Suknelių spalvų magija: ką nešioti, kad pavyktų jaustis savimi?

    Suknelės labai dažnai vadinamos pačiu moteriškiausiu drabužiu, tačiau jos patinka tikrai ne visoms moterims. Labai dažnai nepatikimo priežastis yra paprasčiausiai netinkamai pasirinktas suknelės modelis. Miestomada.lt prekybos vietoje suknelių pasirinkimas – labai platus, tad siūlome neskubėti ir įvertinti kuo daugiau skirtingų modelių, apgalvoti kuo daugiau skirtingų niuansų, kol būsite tikras, kad radote tokį modelį, kuris jums labiausiai tinka.

    Daugelis merginų daugiausia dėmesio skiria ilgiui, dizainui, su suknele kuriamai figūrai, tačiau pamirštama įvertinti spalvinius niuansus, kurie svarbesni nei galėjote pagalvoti. Psichologai teigia, kad drabužius mes renkamės neatsitiktinai, tad ir suknelės dažnai pasirenkamos pagal spalvas, kurios sako apie mūsų charakterį nemažai dalykų. Kokių?

  • Raudona

    Tiek ryški, tiek blanki raudona yra labai drąsių ir ryškių asmenybių pasirinkimas. Juk raudona suknelė yra vienas labiausiai akis traukiančių drabužių, taip pat, vienas seksualiausių. Galima sakyti, kad šios spalvos drabužius nešiojančios moterys nebijo atsakomybės ir yra drąsios.

  • Juoda

    Kartais psichologai teigia, kad juoda spalva labiausiai tinka tiems, kurie nori permainų ir paprasčiausiai slepiasi drabužiuose. Visgi, beveik visos moterys savo spintoje turi juodą, trumpą suknelę, tad argi tai rodo, kad visos mes permainingos? Tikrai ne. Tai galbūt labiausiai galioja tokiu atveju, jeigu juoda yra jūsų kasdieninis pasirinkimas.

  • Balta

    Šventoji balta suknelė vis dar laikoma nekaltumo bei tyrimo simboliu. Psichologai teigia, kad tokią spalvą dažniausiai renkasi moterys, kurios yra nerūpestingos ir kurios nori, kad viskas už jas būtų atlikta, jos nori likti jaunos bei žavios. Taip pat pastebima, kad baltos spalvos drabužiai sukelia įspūdį, kad žmogus yra labai geras bei jautrus, tad tai puikus pasirinkimas tokiu atveju, kai norite sukurti apie save teigiamą įspūdį.

  • Geltona

    Ryški geltona yra gana retas pasirinkimas, tačiau dažniausiai tokius drabužius renkasi labai šviesios ir labai optimistiškos asmenybės, kurios džiugina visus ir save pačią gera nuotaiką. Psichologai teigia, kad ši spalva yra labai rekomenduojama kiekvienam žmogui. Taigi, turėkite savo spintoje bent vieną drabužį, kuris yra ryškiai geltonos spalvos. Tai nebūtinai turi būti suknelė.

  • Pilka

    Pilka spalva dažniausiai laikoma neutralia, tad sakoma, kad ją renkasi tos moterys, kurios nori pasislėpti minioje ir būti visiškai nematomos. Taip pat šios spalvos suknelės labai puikiai tinka dirbant biure.

  • Mėlyna

     Mėlyna spalva siejama su patikimumu ir tuo pačiu su konservatyvumu. Ją renkasi tos moterys, kurios dirba oficialų darbą, taip pat tos, kurios nori sukurti apie save patikimo žmogaus įvaizdį. Tai puikus pasirinkimas ir švenčių metu.

  • Žalia

    Žalia spalva nėra labai dažna renkantis sukneles, tačiau labai rekomenduojama. Sakoma, kad tai yra žemės spalva, tad ji perteikia ir vaisingumą, puikiai tinka motinoms.

   Suknelių yra daug. Dar daugiau yra šio drabužio atspalvių, tad geriausia spintoje turėti bent kelis skirtingus variantus, kuriais būtų galima varijuoti priklausomai nuo jūsų nuotaikos, minčių ir vietos, kur einate.

Užsakymas ŠS Nr. 19-87

Reklama: groziui.lt