Kaip sukurti profesionalų ofiso įvaizdį?

     Bandant įsitvirtinti darbo rinkoje labai svarbu daug dėmesio skirti ne tik tinkamam savo vardo reprezentavimui, tačiau ir aplinkai, kurioje Jūsų darbuotojai kiekvieną dieną atlieka tam tikras funkcijas.  Sukurti profesionalaus biuro įvaizdį – ne taip paprasta kaip galėjote pagalvoti. Galima tik pasidžiaugti, kad šiuo metu galimos interjero dizainerių paslaugos, juolab, internete greitai ir pigiai įsigysite tai, ko reikia, kad darbo aplinka būtų išpuoselėta ir atrodytų tobulai. O nuo ko neatsiejamas tas stulbinantis biuro įvaizdis?

   Pirmiausia būtini darbo kalendoriai, kurie turėtų būti įteikiami kiekvienam darbuotojui. Dažniausiai tokių kalendorių viršelius puošia įmonės logo bei kontaktai, kurie tampa nematoma reklama. Darbo kalendoriai taip pat puikiai tinka kaip dovana verslo partneriams bei Jūsų ofiso lankytojams. Jeigu jie bus naudojami – įmonės vardas taip pat bus reklamuojamas.

    Siūlome kiekvienam darbuotojui suteikti galimybę turėti savo vizitines korteles. Net ir tiems, kurie “nepalaiko” kontaktų su klientais. Kodėl? Nes taip gerinate savo įmonės įvaizdį. Juolab, suteikiate daugiau pasitikėjimo darbuotojams ir parodote, kad jie yra svarbūs. 

    Geras biuras neatsiejamas ir nuo baldų, kurie skirti ne tik estetikai, tačiau ir funkcionalumui. Štai todėl reikia investuoti į geriausios kokybės baldus, kurie yra ergonomiški ir kurie padės Jūsų darbuotojams atlikti kasdieninius darbus. Stalas, kėdės turi keisti savo padėtį, poziciją.

    Juokaujama, kad biuro aplinka neapsieina ir be segtuvų, kurie dažnai yra smulkmena, tačiau tuo pačiu pats svarbiausias ofiso atributas. Vėlgi, tai ne tik akcentas, tačiau labai svarbią funkciją atliekanti detalė, kuri pasirūpins, kad pagal poreikius nesunkiai pavyktų rasti tai, ko ieškote. Ant segtuvų viršelių būtinai nurodykite svarbiausią info, kuri apibrėžia turinį.

    Preciziško ofiso įvaizdžio nepavyks sukurti tokiu atveju, jeigu patalpose bus netvarka. Žinoma, jai palaikyti dažniausiai samdoma valytoja, kuri darbo dienos pabaigoje ateina pašalinti šiukšlių. Tiesa, kiekvienas ofiso darbuotojas taip pat turi rūpintis darbo stalu bei aplinka. Tik tokiu atveju ofisas visada bus pasiruošęs priimti svečius.

    Galiausiai, skatinkite savo biuro valdytoją, administratorę. Ne veltui sakoma, kad ji yra įmonės veidas. Jos elgesys su klientais parodo, ar darbo vieta tenkina jos lūkesčius, ar darbuotojai yra gerbiami ir skatinami. O tai – gero biuro įvaizdžio garantas.

Daugiau apie darbo kalendorius: dolovija.lt

Užsakymas ŠS Nr. 19- 88