Širvintiškiai policininkai operatyviai sulaikė pažeidėjus

     Š. m. lapkričio 29 d. Vilniaus apskr. VPK Širvintų r. policijos komisariato tyrėjas Česlovas Oršauskas ir vyriausiasis patrulis Audrius Kuosa tarnybiniais reikalais vyko į Vilnių.

     Apie 17.00 val. jų tarnybiniam automobiliui VW TRANSPORTER sustojus Vilniuje, Pietario ir Savanorių pr. gatvių sankryžoje, pareigūnai radijo ryšiu gavo informaciją iš Vilniaus apskr. VPK Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojo apie tai, kad Vilniuje dėl degalų vagystės iš degalinės ieškomas automobilis BMW ir jame važiuojantys asmenys. Netrukus pareigūnai pastebėjo ieškomą BMW automobilį ir jį operatyviai sustabdė bei sulaikė jame važiavusius tris asmenis.

    Kaip pranešama, 2019 m. lapkričio 29 d., apie 16.52 val. Vilniuje, Jono Kazlausko g., 3 vyrai (gim. 1998 m., 1998 m. ir 1980 m.), veikdami kartu, iš UAB „Skulas“ priklausančios degalinės „Skulas“, iš anksto žinodami, kad yra stebimi, atvirai pavogė automobilinio kuro – benzino 130,18 litrų už 148,28 eurų sumai. Sulaikius automobilį jame rasta ir narkotinių medžiagų.

Pagal Širvintų RPK informaciją